Walton Ford
Black Friday 2020 hos BOBO
Julepynt - Dansk design fra FELIUS
Montana
Kategori: Stil & mode
Klar til svømmesæsonen med speedo

- Speedo® lancerer sommerens banebrydende Performance kollektion ...

- Speedo® lancerer sommerens banebrydende Performance kollektion.

Med inspiration fra stjerner og kosmiske kræfter har Speedo® skabt et univers af sports- og træningstøj til livet i og omkring swimmingpoolen. Resultatet er en atletisk og strømlinet Performance kollektion i ultrasmart design til resultatbevidste mennesker med store krav til kvalitet, komfort og egne præstationer.

Med nattehimlens stjernelys som motiv henter Speedo® metaforer fra det ydre rum, der afspejler elitesports-udøverens indre drive, motivation, spontanitet og stærke personlighed. Speedo® præsenterer en linie i klare farver og virkningsfulde, energiske prints, der er som tegnet til teamet af fremtidens potentielle svømmestjerner. Speedo® er lavet af professionelle til professionelle – kompetent, smagfuldt og smart design i bedste kvalitet.

Sommerens svømmedragter er ikke kun en visuel nydelse. Med Endurance® har Speedo® udviklet det ultimative sportsmateriale, der tåler lang tids ophold i bassinet. Dette helt specielle stof er, udover at være fuldstændig resistent overfor klors kraftige påvirkning af tekstiler, mindre fugtabsorberende samt mere behageligt mod huden ved de meget bløde og fint vævede egenskaber. Endurance® sikrer en glat, glidende og optimal bevægelse gennem vandet.

Sommerkollektionen Performance 2008 fra Speedo® er en unik, sportsinspireret serie af praktisk og multi-funktionelt svømme- og træningstøj, der kompetent kombinerer et superdesign med seneste innovative materialer og teknologier. Den gennemførte og cool stil vil appellere til svømmere, der gerne vil skille sig ud fra mængden og ligge forrest – både i og udenfor poolen.

Nærmeste forhandler oplyses på 6531 8363. Se mere på

Stil & mode
Moden forår 2016

 

 

Blandt farver der hitter i forårets kollektioner er smukke, orange nuancer. Fine, varme farver, som mikser rød og gul til sarte fersken-, melon- og abrikosfarver samt dybe orangerøde farver, som man slet ikke kan få øjnene fra. Det er elegante farver, som – lidt overraskende måske – ofte klæder...

Læs mere
Stil & mode
Benedikte Utzon har mistet retten til sit navn

Den kendte designer Benedikte Utzon må ikke længere skrive 'designed by Benedikte Utzon' på sine kollektioner. Det har Sø - og Handelsretten nu afgjort.

Læs mere
Stil & mode
Kig på kommende forårs farver

En ny sæson er lig med ny tendens, og makeuppaletten ved forårssæsonens modeshows var fyldt med stærke farver.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et...

Læs mere
Stil & mode
Tasker gennem tiden

For de allerfleste af os er den helt uundværlig, og vi går helst ingen steder uden. Og sådan har det været gennem flere århundrede. Faktisk har den spillet en så central rolle i modens historie, at den i dag har sit helt eget museum.

Læs mere
Stil & mode
Malene Birger sommer 2015

Lyse neutrale farver med elementer af mørk marineblå, olivengrøn og rød sand. Lette, løstsiddende kjoler, bukser med vidde.

Læs mere
Stil & mode
Filippa K forårsnyheder

Sofistikeret, elegant forårskollektion fra Filippa K. Fine pasteller i blød tencelstof, silke og crepe.

Læs mere
Stil & mode
Modström SS 2015

Modströms nye kollektion byder på pastelfarver og lette, behagelige materialer.

Læs mere
Stil & mode
Whiite sommer 2015

Whiite går sommeren i møde med en kollektion i de smukkeste farver og nuancer.

Læs mere
Stil & mode
Suveræne sommerkjoler

Nye, skønne, lette sommerkjoler fra Cream, Desigual, Ganni, By Malene Birger, Tina Wodstrup, Bruuns Bazar, Filippa K og Whiite ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Soulmade strik

Soulmade strik

Mode kræver fingeren på pulsen

Mode kræver fingeren på pulsen

Nederdel Levete Room

Nederdel Levete Room

Bæredygtig basis garderobe

Bæredygtig basis garderobe

Nye Bøger
^