Bloomingville
Danmarks Dufte: Time for Hygge
Julepynt - Dansk design fra FELIUS
Montana
Kategori: Stil & mode
Klar til svømmesæsonen med speedo

- Speedo® lancerer sommerens banebrydende Performance kollektion ...

- Speedo® lancerer sommerens banebrydende Performance kollektion.

Med inspiration fra stjerner og kosmiske kræfter har Speedo® skabt et univers af sports- og træningstøj til livet i og omkring swimmingpoolen. Resultatet er en atletisk og strømlinet Performance kollektion i ultrasmart design til resultatbevidste mennesker med store krav til kvalitet, komfort og egne præstationer.

Med nattehimlens stjernelys som motiv henter Speedo® metaforer fra det ydre rum, der afspejler elitesports-udøverens indre drive, motivation, spontanitet og stærke personlighed. Speedo® præsenterer en linie i klare farver og virkningsfulde, energiske prints, der er som tegnet til teamet af fremtidens potentielle svømmestjerner. Speedo® er lavet af professionelle til professionelle – kompetent, smagfuldt og smart design i bedste kvalitet.

Sommerens svømmedragter er ikke kun en visuel nydelse. Med Endurance® har Speedo® udviklet det ultimative sportsmateriale, der tåler lang tids ophold i bassinet. Dette helt specielle stof er, udover at være fuldstændig resistent overfor klors kraftige påvirkning af tekstiler, mindre fugtabsorberende samt mere behageligt mod huden ved de meget bløde og fint vævede egenskaber. Endurance® sikrer en glat, glidende og optimal bevægelse gennem vandet.

Sommerkollektionen Performance 2008 fra Speedo® er en unik, sportsinspireret serie af praktisk og multi-funktionelt svømme- og træningstøj, der kompetent kombinerer et superdesign med seneste innovative materialer og teknologier. Den gennemførte og cool stil vil appellere til svømmere, der gerne vil skille sig ud fra mængden og ligge forrest – både i og udenfor poolen.

Nærmeste forhandler oplyses på 6531 8363. Se mere på

Stil & mode
Nümph SS2017

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og...

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Stil & mode
Lollys Laundry 6 sommer musthaves 2017

Let, afslappet og lækker bomehe til sommergarderoben. Lollys Laundry spring/summer 2017.

Læs mere
Stil & mode
Dansk mode brager frem i udlandet

Mens de helt nye kollektioner vises frem under modeugen i København, kan den danske modebranche konstatere, at det går over al forventning på de store eksportmarkeder. Det viser Deloittes Modeanalyse 2016. Særligt tyskerne og briterne er vilde med danskdesignet tøj. Til gengæld skal der arbejdes...

Læs mere
Stil & mode
Sommermode 2016

Se sommerens skønne, lette kjoler og toppe. Klædelige skjorte- og t-shirt kjoler, løstsiddende behagelige bomuldskjoler og tunikaer. Shop sommernyheder fra By Malene Birger, Gustav, Vila, Filippa K, AJ. 117 Project, Paul & Joe Sister mf.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år...

Læs mere
Stil & mode
Konkursramte Bruuns Bazaar og BZR købt af Hanssen Brands A/S

Den nylige konkursbegæring fra Bruuns Bazaar chokerede modebranchen. Gennem mere end 20 år skabte parret bag det ikoniske brand, brødrene Bjørn og Theis Bruun, kollektioner, der med stilrene, elegante design, begejstrede kvinder med hang til det enkle og klassiske. Trods brandets popularitet,...

Læs mere
Stil & mode
København er Nordens mest fashionable storby

Modefolk fra hele verden er i næste uge samlet i København til den danske modeuge, Copenhagen Fashion Week, som er Nordens største modebegivenhed. Skandinavisk mode er da også kendt i hele verden for sit rene og enkle design. Men hvilken af de fire nordiske hovedstæder er bedst, når det kommer til...

Læs mere
Stil & mode
Copenhagen Fashion Week 2016

Alle fashionistaer kan følge med i modeugen fra fra første parket, når Danmarks Radio fra den 3. til 5. februar sender fra ekstravagante catwalks, interviewer kreative modeskabere og sofistikerede modeller.

Læs mere
Stil & mode
By Malene Birger SS16

Elegante og stilrene silhuetter med snit og elementer hentet i 70´er moden. Forår/sommer kollektionen 2016 fra By Malene Birger byder på minikjoler, tunikaer over bukser med vidde, busseronnekjoler og glamourøse maxi-kjoler.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Spreadshirt - Design dit udtryk

Spreadshirt - Design dit udtryk

Modetendenser for 2019

Modetendenser for 2019

Nederdel Levete Room

Nederdel Levete Room

Soulmade strik

Soulmade strik

Nye Bøger
^