Lysholdere til juledekorationer<BR>og adventskrans
Økologisk maling til soveværelset
Gave til hundeejer
Akvarel i drømmende farver
Kategori: Stil & mode
Klar til svømmesæsonen med speedo

- Speedo® lancerer sommerens banebrydende Performance kollektion ...

- Speedo® lancerer sommerens banebrydende Performance kollektion.

Med inspiration fra stjerner og kosmiske kræfter har Speedo® skabt et univers af sports- og træningstøj til livet i og omkring swimmingpoolen. Resultatet er en atletisk og strømlinet Performance kollektion i ultrasmart design til resultatbevidste mennesker med store krav til kvalitet, komfort og egne præstationer.

Med nattehimlens stjernelys som motiv henter Speedo® metaforer fra det ydre rum, der afspejler elitesports-udøverens indre drive, motivation, spontanitet og stærke personlighed. Speedo® præsenterer en linie i klare farver og virkningsfulde, energiske prints, der er som tegnet til teamet af fremtidens potentielle svømmestjerner. Speedo® er lavet af professionelle til professionelle – kompetent, smagfuldt og smart design i bedste kvalitet.

Sommerens svømmedragter er ikke kun en visuel nydelse. Med Endurance® har Speedo® udviklet det ultimative sportsmateriale, der tåler lang tids ophold i bassinet. Dette helt specielle stof er, udover at være fuldstændig resistent overfor klors kraftige påvirkning af tekstiler, mindre fugtabsorberende samt mere behageligt mod huden ved de meget bløde og fint vævede egenskaber. Endurance® sikrer en glat, glidende og optimal bevægelse gennem vandet.

Sommerkollektionen Performance 2008 fra Speedo® er en unik, sportsinspireret serie af praktisk og multi-funktionelt svømme- og træningstøj, der kompetent kombinerer et superdesign med seneste innovative materialer og teknologier. Den gennemførte og cool stil vil appellere til svømmere, der gerne vil skille sig ud fra mængden og ligge forrest – både i og udenfor poolen.

Nærmeste forhandler oplyses på 6531 8363. Se mere på

Stil & mode
Winter Wonderland

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at...

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Mode kræver fingeren på pulsen

Mode kræver fingeren på pulsen

Modetendenser efterår:<BR> Lun fra top til tå

Modetendenser efterår:
Lun fra top til tå

Stine Goya

Stine Goya

Feminine plus size-styles

Feminine plus size-styles

Nye Bøger
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
^