Black Friday 2020 hos BOBO
Black Friday hos Like ANNA
AVIVIR Aloe Vera Shampoo
Montana
Kategori: Stil & mode
International sommer fra phobia

Det danske trendmærke Phobia har været ude i verden og se på stemninger, tendenser og typer og samlet det hele i en eksplosion af spændende sommertrends med et stærkt internationalt touch ...

Det danske trendmærke Phobia har været ude i verden og se på stemninger, tendenser og typer og samlet det hele i en eksplosion af spændende sommertrends med et stærkt internationalt touch ...

Silhuetten ligger i spændingsfeltet mellem de helt stramme linier og det mere posede og voluminøse – hele tiden med fokus på taljen. Dette skaber en både skulpturel og samtidig kontrastfuld silhuet, hvor smalle jeans sættes til konstruerede denimskjorter med bisser, mens løse posede shorts samt de uundværlige denim miniskirts styles med strikkede sommertoppe. Sommerens absolutte must have er de klassiske kassebukser med høj talje og vide ben samt et helt nyt design - nemlig de cool antifit jeans, der sidder løst ved hoften, men bliver slim ned langs benene.

Phobias sommerkollektion er fuld af diskrete, men spændende detaljer, der hele tiden veksler mellem de grafiske skæringer og syninger fra 80’erne samt mere boho-inspirerede dekorationer som broderi, applikationer, knapdekorationer og fine pufdetaljer fra 70’erne. Phobias brug af prints kendetegner kollektionen til fulde med seje grafiske regnbuestriber i glade 80’er-farver, hvorimod et mere feminint udtryk fremhæves af søde striber og fine mønstre i den lette strik.

Sommerfarverne er stærke og klare. Skarp rød lyser op i betonbyen sammen med klar blå og en vibrerende lilla. Mere støvet er den varme gule tone sammen med en dunkel blågrå. Sommerens must er den hvide, der flot kan sammensættes med de stærke farvetoner, mikses i et grafisk look med den sorte, eller stå helt for sig selv i sommersolen.

Kollektionen bevæger sig hele tiden i rene materialer, hvor bomuld med eller uden stretch danner grundlaget for metervarerne. En lækker jersey sidder let på huden på varme dage, ribjerseyen giver med sin specielle vævning en perfekt og fitted pasform – og Phobias kendetegn, nemlig de perfekt fittede jeans, der kun bliver federe for hver gang, de bruges, produceres i en lækker og kraftig denim. Sprød poplin bruges i de figursyede skjorter, og sommersweaten giver en cool volumen i både jakkebluser og kjoler.

Nærmeste forhandler oplyses på 76 32 52 25 eller se mere på

Stil & mode
Nümph SS2017

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og...

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Stil & mode
Lollys Laundry 6 sommer musthaves 2017

Let, afslappet og lækker bomehe til sommergarderoben. Lollys Laundry spring/summer 2017.

Læs mere
Stil & mode
Dansk mode brager frem i udlandet

Mens de helt nye kollektioner vises frem under modeugen i København, kan den danske modebranche konstatere, at det går over al forventning på de store eksportmarkeder. Det viser Deloittes Modeanalyse 2016. Særligt tyskerne og briterne er vilde med danskdesignet tøj. Til gengæld skal der arbejdes...

Læs mere
Stil & mode
Sommermode 2016

Se sommerens skønne, lette kjoler og toppe. Klædelige skjorte- og t-shirt kjoler, løstsiddende behagelige bomuldskjoler og tunikaer. Shop sommernyheder fra By Malene Birger, Gustav, Vila, Filippa K, AJ. 117 Project, Paul & Joe Sister mf.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år...

Læs mere
Stil & mode
Konkursramte Bruuns Bazaar og BZR købt af Hanssen Brands A/S

Den nylige konkursbegæring fra Bruuns Bazaar chokerede modebranchen. Gennem mere end 20 år skabte parret bag det ikoniske brand, brødrene Bjørn og Theis Bruun, kollektioner, der med stilrene, elegante design, begejstrede kvinder med hang til det enkle og klassiske. Trods brandets popularitet,...

Læs mere
Stil & mode
København er Nordens mest fashionable storby

Modefolk fra hele verden er i næste uge samlet i København til den danske modeuge, Copenhagen Fashion Week, som er Nordens største modebegivenhed. Skandinavisk mode er da også kendt i hele verden for sit rene og enkle design. Men hvilken af de fire nordiske hovedstæder er bedst, når det kommer til...

Læs mere
Stil & mode
Copenhagen Fashion Week 2016

Alle fashionistaer kan følge med i modeugen fra fra første parket, når Danmarks Radio fra den 3. til 5. februar sender fra ekstravagante catwalks, interviewer kreative modeskabere og sofistikerede modeller.

Læs mere
Stil & mode
By Malene Birger SS16

Elegante og stilrene silhuetter med snit og elementer hentet i 70´er moden. Forår/sommer kollektionen 2016 fra By Malene Birger byder på minikjoler, tunikaer over bukser med vidde, busseronnekjoler og glamourøse maxi-kjoler.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Nederdel Levete Room

Nederdel Levete Room

Tanktop bambuskvalitet

Tanktop bambuskvalitet

Brandtex - Tre nye designlinjer

Brandtex - Tre nye designlinjer

Ciso - Ny kollektion

Ciso - Ny kollektion

Nye Bøger
^