Lanterner fra Rivièra Maison
Buddha i guld resin
JBS of Denmark Bamboo Collection
Ibu Jewels
Kategori: Stil & mode
Hårtrends 2007

Se de nye hårtrends: "Luxury boho-look" med store bløde Hollywoodkrøller, "Classic hair-up", "Super smooth-glam-rock-look" og "Two textures" - og lær hvordan du selv kan sætte dem...

Den hollandske hårstylist Andy Uffels, som har modtaget flere priser og blandt andet har arbejdet med Viktor & Rolf, John Galliano og Christian Dior, viser her hårtrends 2007.

Andy Uffels har i mange år skabt catwalkens frisurer og vundet en hel række priser for sit håndværk. Han har desuden arbejdet som catwalk-stylist for designere som Gucci, Yves Saint Laurent og Max Mara, og han ved, hvilke trends der er inden for hårmoden.

”Nu handler det hele om individet, når man klipper og sætter hår. Man kan sige, at man skulpterer håret på grundlag af individet. Man følger hårets naturlige bevægelser og tekstur, samtidig med at man ser på ansigtets form”, siger Andy Uffels.

Det glatte hår, som var populært i slutningen af 90’erne, er nu blevet erstattet af et blødere look. Fladjern er fortsat meget populære, men trenden på catwalken er gået fra glat hår til mere naturligt hår. Frisurerne er skræddersyet til hvert enkelt individ, og de ser skulpterede ud uden at være overstylede.

”Hår har ubegrænsede muligheder, så man kan forme og sætte det på alle tænkelige måder, ligesom en skulptør eller kunstner kan forme ler eller marmor. På samme måde handler hårskulptering om at understrege et individuelt udseende på grundlag af personens stil”, siger Andy Uffels.

De nye hårtrends
Ifølge Andy Uffels er der fire store trends inden for hårmoden i 2007:Super smooth-glam rock-looket
En naturlig udvikling fra 90’ernes frisurer med glat hår, men ser blødere og mere glansfuldt ud. Denne type af frisurer er blevet brugt på catwalken af bl.a. Burberry og Prada. ”Det er et moderne look, som giver håret personlighed”, siger Andy Uffels.

De klassiske håropsætninger kommer tilbage i 2007
Glansfuldt hår i kunstfærdige, klassiske åropsætninger bliver populært på catwalken. Mange af dem er sat stramt omkring hovedet, og i selve opsætningen er håret blankt og glansfuldt. Stramme og lange fletninger bliver også almindelige, siger Andy Uffels.

Luxury boho-look
De store bløde Hollywood-krøller er en tydelig trend, som ses på catwalken hos bl.a. Missoni, Bill Bass og Blugirls.
"For at få de her bløde, store krøller skal man først tage mousse i håret og sno en klump hår ad gangen rundt om to fingre. Derefter skal klemmerne sættes fast, og man klemmer om dem med et fladjern, så lokkerne stabiliseres. Når klemmerne senere tages ud, får man de her store, bløde krøller", forklarer Andy Uffels.

Two textures
Den fjerde trend, som slår igennem i 2007, er Two textures. "Håret er meget stramt langs hovedet, men løst, glat og glansfuldt ned ad ryggen. Flere store
designere som Givenchy, Max Mara og Donna Karan har haft denne type frisurer på deres modeller for nylig", siger Andy Uffels.


Kilde: Philips, Andy Uffels

Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Brandtex byder på et efterår med masser af stil

Brandtex efterårskollektion 2019 byder på masser af nye, skønne styles fra blandt andet Brandtex B. Copenhagen, som er en af Brandtex ny linjer.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en...

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,...

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh...

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Soulmade strik

Soulmade strik

Kjole jakke fra ZOEY

Kjole jakke fra ZOEY

Tanktop bambuskvalitet

Tanktop bambuskvalitet

ZOEY - Mode til kvinder med kurver

ZOEY - Mode til kvinder med kurver

Nye Bøger
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Læs mere
Keto på 4 uger - Jane Faerber

Med Keto diæt oplever mange et mere stabilt blodsukker og varigt vægttab. Jane Faeber er kostrådgiver og blogger om sundkost, LCHF og Keto på den populære blog Madbanditten. Med hendes nye bog 'KETO på 4 uger' præsenterer hun stribevis af lækre opskrifter til Keto samt en overskuelig 4-ugers plan...

Læs mere
Overvind din Overspisning, af psykolog Christina Villendrup Lynge

Med Christina Villendrup Lynges bog 'Overvind din Overspisning' får man indblik i hvad overspisning og BED handler om, hvordan man identificerer tegnene på BED hos sig selv og andre, og hvordan man kommer af med sin spiseforstyrrelse.

Læs mere
Stærk, let og mæt

Hvis du nyder Anne Hjernøes selskab og gennem årene har fulgt hende som tv-vært i dejlige livsstilsprogrammer, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, badehoteller og øer, så har du måske bemærket, at hun har tabt sig. Faktisk har hun smidt hele 20 kilo...

Læs mere
^