500 e-bøger for børn
Georg Jensen topstjerne
Roy Kirkham tehætte Redoute Roses
Brink Nordic - Julepynt <BR>som i gamle dage
Kategori: Stil & mode
Guide over sommermoden 2007

Det kan være svært at begive sig ud i modejunglen, og alle den tendenser. Den danske modeuge leverede mange bud på sommermoden 2007. Vi har derfor sammensat en guide til vores læsere.

Guide over sommermoden 2007
Stilen: Det enkle er et af kodeordene for sommermoden 2007. Farverige og storblomstrede print som ofte ses om sommeren er forsvundet. De erstattes i stedet af striber eller småblomstrede print holdt i få farver. Tænk renhed og elegance. Maskulinitet møder femininitet.
Farver: Den hvide farve er meget gennemgående. Douche pasteller, gerne i blålige og grålige nuancer kommer ligeledes til at dominere modebilledet, hertil skal tilføjes sort eller opkvikkende farver som blå, gul, orange og rød. Laksefarvede kjoler vil også være til at finde.
Materialer: Skinnende materialer er et gennemgående tema hos mange af de danske designere. Bukser, jakker og kjoler i satin, gamacher i lycra og sølv, samt bukser, nederdele, bælter og tasker i lak. For at skabe kontrast og bryde shinny- effekten skal de skinnende materialer bæres med noget feminint, fx en floret nederdel i silke, eller et mere mat materiale som bomuld og hør.
Shorts: Alle former for shorts bliver aktuelle i sommermoden 2007. Her er der frit valg på alle hylder, og man kan individuelt vælger om man vil bære de stramme eller løse modeller, og om man vil bære dem løst på hoften, stramt i taljen eller måske finde en mellemvej.

Behold i dit klædeskab fra denne sommer til sommer 2007:
- Ballerina sko, og endelig dem i lak.
- Short i alle snit.
- Små jakker, også den uniformsinspireret
- Metallic accessories, til at opnå det skinnede look. Godt sted at starte, hvis du ikke er parat til at kaste dig ud i et par sølvfarvet gamacher eller lak nederdele.
- Stramme jeans og cigaretbukser.
- Kjole i 50er snit. Gerne uden store print blomster og lignende.
- Over og underdele i det preppy og maritime look, poloer, skjorter, striktrøjer samt casual bukser.

Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år...

Læs mere
Stil & mode
Konkursramte Bruuns Bazaar og BZR købt af Hanssen Brands A/S

Den nylige konkursbegæring fra Bruuns Bazaar chokerede modebranchen. Gennem mere end 20 år skabte parret bag det ikoniske brand, brødrene Bjørn og Theis Bruun, kollektioner, der med stilrene, elegante design, begejstrede kvinder med hang til det enkle og klassiske. Trods brandets popularitet,...

Læs mere
Stil & mode
København er Nordens mest fashionable storby

Modefolk fra hele verden er i næste uge samlet i København til den danske modeuge, Copenhagen Fashion Week, som er Nordens største modebegivenhed. Skandinavisk mode er da også kendt i hele verden for sit rene og enkle design. Men hvilken af de fire nordiske hovedstæder er bedst, når det kommer til...

Læs mere
Stil & mode
Copenhagen Fashion Week 2016

Alle fashionistaer kan følge med i modeugen fra fra første parket, når Danmarks Radio fra den 3. til 5. februar sender fra ekstravagante catwalks, interviewer kreative modeskabere og sofistikerede modeller.

Læs mere
Stil & mode
By Malene Birger SS16

Elegante og stilrene silhuetter med snit og elementer hentet i 70´er moden. Forår/sommer kollektionen 2016 fra By Malene Birger byder på minikjoler, tunikaer over bukser med vidde, busseronnekjoler og glamourøse maxi-kjoler.

Læs mere
Stil & mode
Moden forår 2016

 

 

Blandt farver der hitter i forårets kollektioner er smukke, orange nuancer. Fine, varme farver, som mikser rød og gul til sarte fersken-, melon- og abrikosfarver samt dybe orangerøde farver, som man slet ikke kan få øjnene fra. Det er elegante farver, som – lidt overraskende måske – ofte klæder...

Læs mere
Stil & mode
Benedikte Utzon har mistet retten til sit navn

Den kendte designer Benedikte Utzon må ikke længere skrive 'designed by Benedikte Utzon' på sine kollektioner. Det har Sø - og Handelsretten nu afgjort.

Læs mere
Stil & mode
Kig på kommende forårs farver

En ny sæson er lig med ny tendens, og makeuppaletten ved forårssæsonens modeshows var fyldt med stærke farver.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et...

Læs mere
Stil & mode
Tasker gennem tiden

For de allerfleste af os er den helt uundværlig, og vi går helst ingen steder uden. Og sådan har det været gennem flere århundrede. Faktisk har den spillet en så central rolle i modens historie, at den i dag har sit helt eget museum.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Blanche Cph

Blanche Cph

T-shirts er det vigtigste i garderoben

T-shirts er det vigtigste i garderoben

Køber du dit tøj i Danmark?

Køber du dit tøj i Danmark?

Mode kræver fingeren på pulsen

Mode kræver fingeren på pulsen

Nye Bøger
^