Tommy Hilfiger
500 e-bøger for børn
Kare Design spisebordsstol
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje
Kategori: Stil & mode
Guide over sommermoden 2007

Det kan være svært at begive sig ud i modejunglen, og alle den tendenser. Den danske modeuge leverede mange bud på sommermoden 2007. Vi har derfor sammensat en guide til vores læsere.

Guide over sommermoden 2007
Stilen: Det enkle er et af kodeordene for sommermoden 2007. Farverige og storblomstrede print som ofte ses om sommeren er forsvundet. De erstattes i stedet af striber eller småblomstrede print holdt i få farver. Tænk renhed og elegance. Maskulinitet møder femininitet.
Farver: Den hvide farve er meget gennemgående. Douche pasteller, gerne i blålige og grålige nuancer kommer ligeledes til at dominere modebilledet, hertil skal tilføjes sort eller opkvikkende farver som blå, gul, orange og rød. Laksefarvede kjoler vil også være til at finde.
Materialer: Skinnende materialer er et gennemgående tema hos mange af de danske designere. Bukser, jakker og kjoler i satin, gamacher i lycra og sølv, samt bukser, nederdele, bælter og tasker i lak. For at skabe kontrast og bryde shinny- effekten skal de skinnende materialer bæres med noget feminint, fx en floret nederdel i silke, eller et mere mat materiale som bomuld og hør.
Shorts: Alle former for shorts bliver aktuelle i sommermoden 2007. Her er der frit valg på alle hylder, og man kan individuelt vælger om man vil bære de stramme eller løse modeller, og om man vil bære dem løst på hoften, stramt i taljen eller måske finde en mellemvej.

Behold i dit klædeskab fra denne sommer til sommer 2007:
- Ballerina sko, og endelig dem i lak.
- Short i alle snit.
- Små jakker, også den uniformsinspireret
- Metallic accessories, til at opnå det skinnede look. Godt sted at starte, hvis du ikke er parat til at kaste dig ud i et par sølvfarvet gamacher eller lak nederdele.
- Stramme jeans og cigaretbukser.
- Kjole i 50er snit. Gerne uden store print blomster og lignende.
- Over og underdele i det preppy og maritime look, poloer, skjorter, striktrøjer samt casual bukser.

Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en...

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,...

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh...

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og...

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Stil & mode
Lollys Laundry 6 sommer musthaves 2017

Let, afslappet og lækker bomehe til sommergarderoben. Lollys Laundry spring/summer 2017.

Læs mere
Stil & mode
Dansk mode brager frem i udlandet

Mens de helt nye kollektioner vises frem under modeugen i København, kan den danske modebranche konstatere, at det går over al forventning på de store eksportmarkeder. Det viser Deloittes Modeanalyse 2016. Særligt tyskerne og briterne er vilde med danskdesignet tøj. Til gengæld skal der arbejdes...

Læs mere
Stil & mode
Sommermode 2016

Se sommerens skønne, lette kjoler og toppe. Klædelige skjorte- og t-shirt kjoler, løstsiddende behagelige bomuldskjoler og tunikaer. Shop sommernyheder fra By Malene Birger, Gustav, Vila, Filippa K, AJ. 117 Project, Paul & Joe Sister mf.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Blanche Cph

Blanche Cph

T-shirts er det vigtigste i garderoben

T-shirts er det vigtigste i garderoben

Bæredygtig basis garderobe

Bæredygtig basis garderobe

Stine Goya

Stine Goya

Nye Bøger
^