Julesok til pakkekalender<BR>og adventsgaver
Nye plejende vinterfavoritter
Gaveæske delikatesser
Skoskab i stål
Kategori: Stil & mode
Guide over sommermoden 2007

Det kan være svært at begive sig ud i modejunglen, og alle den tendenser. Den danske modeuge leverede mange bud på sommermoden 2007. Vi har derfor sammensat en guide til vores læsere.

Guide over sommermoden 2007
Stilen: Det enkle er et af kodeordene for sommermoden 2007. Farverige og storblomstrede print som ofte ses om sommeren er forsvundet. De erstattes i stedet af striber eller småblomstrede print holdt i få farver. Tænk renhed og elegance. Maskulinitet møder femininitet.
Farver: Den hvide farve er meget gennemgående. Douche pasteller, gerne i blålige og grålige nuancer kommer ligeledes til at dominere modebilledet, hertil skal tilføjes sort eller opkvikkende farver som blå, gul, orange og rød. Laksefarvede kjoler vil også være til at finde.
Materialer: Skinnende materialer er et gennemgående tema hos mange af de danske designere. Bukser, jakker og kjoler i satin, gamacher i lycra og sølv, samt bukser, nederdele, bælter og tasker i lak. For at skabe kontrast og bryde shinny- effekten skal de skinnende materialer bæres med noget feminint, fx en floret nederdel i silke, eller et mere mat materiale som bomuld og hør.
Shorts: Alle former for shorts bliver aktuelle i sommermoden 2007. Her er der frit valg på alle hylder, og man kan individuelt vælger om man vil bære de stramme eller løse modeller, og om man vil bære dem løst på hoften, stramt i taljen eller måske finde en mellemvej.

Behold i dit klædeskab fra denne sommer til sommer 2007:
- Ballerina sko, og endelig dem i lak.
- Short i alle snit.
- Små jakker, også den uniformsinspireret
- Metallic accessories, til at opnå det skinnede look. Godt sted at starte, hvis du ikke er parat til at kaste dig ud i et par sølvfarvet gamacher eller lak nederdele.
- Stramme jeans og cigaretbukser.
- Kjole i 50er snit. Gerne uden store print blomster og lignende.
- Over og underdele i det preppy og maritime look, poloer, skjorter, striktrøjer samt casual bukser.

Stil & mode
Winter Wonderland

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at...

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Stine Goya

Stine Goya

Feminine plus size-styles

Feminine plus size-styles

Anneli strik Wood Wood

Anneli strik Wood Wood

Mode kræver fingeren på pulsen

Mode kræver fingeren på pulsen

Nye Bøger
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
^