Shorts i bambuskvalitet JBS
Tank top i bambus materiale
Kjole slå-om effekt og paisley print
Store runde solbriller
Kategori: Stil & mode
Erfurt forår/sommer 2006

Forkælelse med sensuelle tendenser ...Accessories oser af sensuelle signaler

Forårs- og sommerkollektionen fra erfurt luxury accessories oser af sensuelle signaler og hjælper forårskåde feromoner på vej med lækkert tilbehør, der fremhæver kvindeligheden og giver looket det sidste touch af sensuel ekstravagance.

Designsproget leger med kontrasterne mellem rå vildskab og feminin elegance – inspireret af stærke kvinder, der ikke er bange for at understrege deres sensualitet. Effekter af råt læder, dyreprints og metalliske glimt blander sig med perlemorscoating, rhinstene og hjertefaconer på en ny og fræk måde, der giver plads til både powerkvinder og pudderprinsesser.

Skønne klassiske urkasser er overstrøet med funklende stene og fusioneres med rå udskiftelige remme af imiteret slangeskind eller krokoprægede overflader med metalliske effekter. Den innovative løsning med tre urremme til ét ur understreger stilen af et omskifteligt look, der altid kan tilpasses humør og påklædning. De funklende stene går igen på overdådige bæltespænder, og glimt af metal ses kombineret med seje nitter og lækkert læder i den brede og gennemførte bæltekollektion.

Erfurts vildeste bud på lækker forkælelse er de smukke og eksklusive sommerpelse! Kaninpelsen smyger sig om huden som et sexet kærtegn og er et modigt bud på den nyeste trend. Når natten falder på, og måneskæret bader verden i et køligt, gyldent lys, er den strikkede pelscardigan et must til bare skuldre. Er man til lidt mindre sexyness og hellere vil have luksus med et råt twist, er de strikkede kaninpelsponchoer med hætte sommerens must have.

Farverne spænder vidt fra de spæde pasteller af café latte, vanille, sart rosa og pudder over metalliske toner af forårsgrøn, pink, guld og sølv til klare farver med knald på i et væld af røde, blå og grønne nuancer.

Erfurt luxury accessories’ forårs- og sommerkollektion 2006 er til kvinden, der ved, hvad hun kan lide, elsker at forkæle sig selv og ikke lægger skjul på sine sensuelle tendenser

Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Brandtex byder på et efterår med masser af stil

Brandtex efterårskollektion 2019 byder på masser af nye, skønne styles fra blandt andet Brandtex B. Copenhagen, som er en af Brandtex ny linjer.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en...

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,...

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Kjole jakke fra ZOEY

Kjole jakke fra ZOEY

Ciso - Ny kollektion

Ciso - Ny kollektion

Nederdel Levete Room

Nederdel Levete Room

Køber du dit tøj i Danmark?

Køber du dit tøj i Danmark?

Nye Bøger
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Læs mere
Keto på 4 uger - Jane Faerber

Med Keto diæt oplever mange et mere stabilt blodsukker og varigt vægttab. Jane Faeber er kostrådgiver og blogger om sundkost, LCHF og Keto på den populære blog Madbanditten. Med hendes nye bog 'KETO på 4 uger' præsenterer hun stribevis af lækre opskrifter til Keto samt en overskuelig 4-ugers plan...

Læs mere
Overvind din Overspisning, af psykolog Christina Villendrup Lynge

Med Christina Villendrup Lynges bog 'Overvind din Overspisning' får man indblik i hvad overspisning og BED handler om, hvordan man identificerer tegnene på BED hos sig selv og andre, og hvordan man kommer af med sin spiseforstyrrelse.

Læs mere
Stærk, let og mæt

Hvis du nyder Anne Hjernøes selskab og gennem årene har fulgt hende som tv-vært i dejlige livsstilsprogrammer, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, badehoteller og øer, så har du måske bemærket, at hun har tabt sig. Faktisk har hun smidt hele 20 kilo...

Læs mere
^