Lanterner fra Rivièra Maison
Buddha i guld resin
JBS of Denmark Bamboo Collection
Ibu Jewels
Kategori: Stil & mode
Enkel og elegant sommermode 2007

Ved Copenhagen International Fashion Fair i weekenden gav de danske designere deres bud på sommermoden 2007 ...

Ved Copenhagen International Fashion Fair i weekenden gav de danske designere deres bud på forår- og sommermoden 2007. Den rummer alt fra sarte pasteller og let chiffon, til rå denim og kedeldragt...

Bruuns Bazaar:
Kollektionens farver og silhuetten var inspireret af balletpiger i sarte pastel farver. Der blev vist feminine chiffonkjoler, men looket var overordnet mere råt og enkelt og med færre prints end set i de seneste kollektioner.

Munthe plus Simonsen:
Duoens sommer kollektion er enkel og brugbar, der blander det rå med det feminine. Det overbroderede look, som ellers ofte forbindes med duoen var væk. Chiffonkjoler blev brudt med gamacher, og satinkjoler blev båret med jeans så det ikke blev for yndigt. Der blev bådet vist lårkorte og knælange shorts, samt bukser med lige ben og de mere baggy af slagsen. De primære farver var; hvid, gul, turkis og mørkeblå.

Malene Birger:
Stilen var lettere romantisk, ladylike og glamourøst, men blev holdt enkel ved alt unødigt pynt var fjernet. Farverne var grå, pudder, creme og camel, og der blev sæt med sort og hvide kontraster a la Chanel. Silhuetten var voluminøse overdele sat sammen med en mere enkel underdel, såsom minier eller smalle cigaretbukser i skinnende satin. Til de mere festlige lejligheder præsenterede Malene Birger luksuriøse festkjoler, brede satinbukser, samt sensuelle catsuits med flagrende bukseben.

Baum und Pferdgarten:
Looket var 50ér filmdiva møder punk- pop prinsesse. Her blev vist småprikket, mørkebrunt prinsesseskørt båret med en rå, lys deminskjorte. Yderligere tilsat en kort jakke brudt med et bredt lakbælte i taljen. Der blev vist nederdele, kjole og veste i samme denim look. Kollektionen var mere mørk og dramatisk i forhold til de tidligere mere legende kollektioner. Røde, gule og lavendelfarvede detaljer blev brugt som effekt til at lyse op.

Designers Remix Collection:
Stilen er enkelt feminint, ligestil og uprætentiøs. Der blev vist få detaljer som flæser og røde knapper. Silhuetten var slank og lige med et anstrøg af maskulinitet via fx en kedeldragt med opsmøg eller en lårkort skjortebluse. Der blev dog også vist vidde skørter båret med en lårkort trenchcoat. Farverne var kølige; hvidt i alle nuancer, pudder, camel, petroliumsblå, grå, aubergine og sort.

Mads Nørgaard:
Silhuetten som Mads Nørgaard præsenterede var stram. Stramme sorte bukser båret med gul og hvidmønstrede toppe i nylon, sølvfarvet gamacher under hvide shorts, samt catsuits, gamacher og jakker i leopardprint gav kollektionen et 80´er præg.

Day Birger et Mikkelsen:
Den feminine og ladylike stil som ofte forbindes med Day Birger et Mikkelsen er stadig bevaret. Der blev fremvist silkekjoler i lingeristil med smukke broderier, båret med habitjakker, som fås i forskellige længder; taljen, hoftebenet, eller knæet. Sensuelle toppe i tyndt blondestof blev båret med shorts, samt broderede korte veste. Farven var primær hvid, men også farver som brun, orange og armygrøn blev brugt. Farvekombinationen mørkeblå og sort blev brugt i mange sæt.

Stil & mode
Luksusgenbrug - 35 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Brandtex byder på et efterår med masser af stil

Brandtex efterårskollektion 2019 byder på masser af nye, skønne styles fra blandt andet Brandtex B. Copenhagen, som er en af Brandtex ny linjer.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en...

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,...

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Soulmade strik

Soulmade strik

Køber du dit tøj i Danmark?

Køber du dit tøj i Danmark?

Modetendenser for 2019

Modetendenser for 2019

ZOEY - Mode til kvinder med kurver

ZOEY - Mode til kvinder med kurver

Nye Bøger
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Læs mere
Keto på 4 uger - Jane Faerber

Med Keto diæt oplever mange et mere stabilt blodsukker og varigt vægttab. Jane Faeber er kostrådgiver og blogger om sundkost, LCHF og Keto på den populære blog Madbanditten. Med hendes nye bog 'KETO på 4 uger' præsenterer hun stribevis af lækre opskrifter til Keto samt en overskuelig 4-ugers plan...

Læs mere
Overvind din Overspisning, af psykolog Christina Villendrup Lynge

Med Christina Villendrup Lynges bog 'Overvind din Overspisning' får man indblik i hvad overspisning og BED handler om, hvordan man identificerer tegnene på BED hos sig selv og andre, og hvordan man kommer af med sin spiseforstyrrelse.

Læs mere
Stærk, let og mæt

Hvis du nyder Anne Hjernøes selskab og gennem årene har fulgt hende som tv-vært i dejlige livsstilsprogrammer, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, badehoteller og øer, så har du måske bemærket, at hun har tabt sig. Faktisk har hun smidt hele 20 kilo...

Læs mere
^