Nye plejende vinterfavoritter
Økologisk maling til soveværelset
Gave til hundeejer
Akvarel i drømmende farver
Kategori: Stil & mode
Carmakoma - til kvinder med kurver & attitude

Carmakoma er et nyt tøjmærke til kvinder i størrelse 42 til 52. Det er dansk designertøj til kvinder med attitude ...

Hun har personlighed, kurver og attitude. Hun kan godt li’ den lidt rå stil. Men samtidig elsker hun at fremhæve, hvor feminin hun er. Kort sagt er hun en kvinde, som tør leve livet og vise, at hun er stolt af sig selv...

Det helt nye danske designerbrand Carmakoma er nu klar med en omfangsrig kollektion i et feminint og
sexet snit. Størrelserne spænder fra 42 til 52, og dermed går Carmakoma mod strømmen ved at lave designertøj til de mange kurvede kvinder, som ikke spejler sig i catwalkens minimale modeller. Carmakoma er et nyt tøjmærke til kvinder i størrelse 42 til 52. Det er dansk designertøj til kvinder med attitude. Bag mærket står Heidie Lykke, som tidligere har designet tøj for Designers Remix Collection, O by Isabell Kristensen og Mbym - og Angelica Weiss, som tidligere har designet tøj for Junk de Luxe og Bestseller.

At det indtil nu har været så svært at finde et seriøst udvalg af trendy og lækkert tøj til kvinder med kurver, havde længe undret Angelica Weiss og Heidie Lykke. Så da de igen sad og diskuterede den modebranche opstod ideen til Carmakoma.

Med Carmakoma er der endelig masser af muligheder for at få en cool, trendy stil, der sidder perfekt og fremhæver de kvindelige former – både når man skal i byen, og når hverdagen med job eller studie skal føles lidt mere lækker og eksklusiv.

”Carmakoma-stilen er lidt rå, men samtidig både feminin og sexet. Der er en signatur i det, så man ikke er i tvivl om, at det er Carmakoma,” siger designansvarlig Heidie Lykke, og nævner, hvordan Carmakoma blandt andet gør det muligt for kvinder med kurver at ’sexe’ sig selv op ved at flytte fokus fra ryg, mave og arme ved for eksempel at vise lidt kavalergang.

Nærmeste forhandler oplyses på

Stil & mode
Winter Wonderland

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at...

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Modetendenser for 2019

Modetendenser for 2019

Modetendenser efterår:<BR> Lun fra top til tå

Modetendenser efterår:
Lun fra top til tå

Spreadshirt - Design dit udtryk

Spreadshirt - Design dit udtryk

Nyt, hot og klassisk gråt

Nyt, hot og klassisk gråt

Nye Bøger
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
^