Lanterner fra Rivièra Maison
Bestik Broste Copenhagen
Buddha i guld resin
Ibu Jewels
Kategori: Stil & mode
By tougaard - en ægte femme fatales drøm

Der er melodramatisk femme fatale og elegance over efteråret og vinterens kollektion fra by tougaard ...

Med smukke organiske linjer og rene farver printer brandet by Tougaard sin AW 07-08 kollektion sig visuelt fast i hukommelsen. Det edgy look er som taget ud af en klassisk "Film Noir", og med kollektionens navn "Flashback" kan filmen nu rulle over lærredet.

”Jeg arbejder rigtig meget med snit, udskæringer og pasform i mit design. Jeg ønsker, at den kvindelige silhuet skal fremhæves på en elegant og sofistikeret måde. Så mit design samtidig fremstår med et stærkt udtryk, hvor der er fokus på detaljen”, fortæller den danske designer Dorte Tougaard, som i 2006 etablerede "By Tougaard".

Desuden er ordentlige produktionsforhold og god kvalitet et absolut must for den danske designer. Derfor er alle materialer nøje udvalgt i Østrig og Italien.

I AW 07-08 kollektionen er designet inspireret af 1940’erne og 50’ernes "Film Noir". Med den typiske melodramatiske "femme fatale" i persongalleriet, udstråler hele kollektionen dramatisk sensualitet og elegance på en meget raffineret måde. Farverne i kollektionen understreger filmens univers - kulsort, dramatisk rød og fin kongeblå.

Plissering, brede bånd og sløjfer
De organiske former ses blandt andet i en lang kjole med dyb buet udskæring, der med et bredt bånd om taljen kan bindes til en stor smuk sløjfe.
Derudover finder man en kort bolero i lækkert skind med stor krave i knaldrød, som passer perfekt udover en af kollektionens sorte kjoler med plissering lige under brystet. Designet er gennemtænkt, og det afsløres i kollektionens frakker, hvor der på intelligent vis er tænkt på "musikelskerne". I jakkernes lommer er der gemt en lille elastik, hvor man kan fæste sin iPod, og med hul igennem foret kan høretelefonens ledning sættes fast med små velcrolukninger hele vejen op og føres op til ørerne uden besvær.

Filmen er ved at være slut, og den sofistikerede femme fatale har fået det hun ville - nøjagtigt som den kvalitets- og stilbevidste kvinde kan i by Tougaards ekstravagante AW 07-08 kollektion.

Nærmeste forhandler oplyses på 3210 4240, eller på

Stil & mode
Luksusgenbrug - 35 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Brandtex byder på et efterår med masser af stil

Brandtex efterårskollektion 2019 byder på masser af nye, skønne styles fra blandt andet Brandtex B. Copenhagen, som er en af Brandtex ny linjer.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en...

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,...

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Kjole jakke fra ZOEY

Kjole jakke fra ZOEY

Nederdel Levete Room

Nederdel Levete Room

ZOEY - Mode til kvinder med kurver

ZOEY - Mode til kvinder med kurver

Mode kræver fingeren på pulsen

Mode kræver fingeren på pulsen

Nye Bøger
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Læs mere
Keto på 4 uger - Jane Faerber

Med Keto diæt oplever mange et mere stabilt blodsukker og varigt vægttab. Jane Faeber er kostrådgiver og blogger om sundkost, LCHF og Keto på den populære blog Madbanditten. Med hendes nye bog 'KETO på 4 uger' præsenterer hun stribevis af lækre opskrifter til Keto samt en overskuelig 4-ugers plan...

Læs mere
Overvind din Overspisning, af psykolog Christina Villendrup Lynge

Med Christina Villendrup Lynges bog 'Overvind din Overspisning' får man indblik i hvad overspisning og BED handler om, hvordan man identificerer tegnene på BED hos sig selv og andre, og hvordan man kommer af med sin spiseforstyrrelse.

Læs mere
Stærk, let og mæt

Hvis du nyder Anne Hjernøes selskab og gennem årene har fulgt hende som tv-vært i dejlige livsstilsprogrammer, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, badehoteller og øer, så har du måske bemærket, at hun har tabt sig. Faktisk har hun smidt hele 20 kilo...

Læs mere
^