Konsolborde hos AmazingLiving
Lanterne fra Canett Furniture
Fletstol fra Rivièra Maison
Adezz - Bålfad og havepejs
Kategori: Stil & mode
A la marie antoinette

En af tidens hotteste trends er det victorianske look, hvor skjorter med flæser, blonder og pufærmer er dominerende...

Vinterens jakker og frakker er inspireret af Napoleons uniformslook. Her ifølge Dolce & Gabbana..

Mode a la Marie Antoinette
Modebilledet er for tiden fyldt med tøj inspireret af historiske perioder og personer. En af de største trends er det victorianske look, hvor skjorter med flæser, blonder og pufærmer er dominerende.

Den høje krave med sløjfe og volume, leder tankerne hen på en af tidens største dramatiker William Shakespeare. Vinterens jakker og frakker er inspireret af Napoleons uniformslook og i butikkerne ses kjoler, toppe og bluser i empiresnit eller med korseteffekt som taget ud fra Marie Antoinettes tid.

Trenden er romantisk og feminin - men skal bruges med forsigtighed. Risikoen for at komme til at ligne en kransekagefigur eller en der er faret vild i det kongelige teatres kostumeafdelingen, er stor. Tricket er at udvælge nogle få elementer og bruge dem i din hverdagsgarderobe.

Prøv f.eks. at sammensætte en skjorte med pufærmer med baggy- eller skinny-jeans. En broderet jakke a la Napoleon er fed til et par slidte jeans, men undlad at stoppe dine jeans i støvlerne, da du hurtigt kommer til at ligne prisen fra Askepot.
Nedton den pyntede tøj ved at bære minimalistisk tøj. Bær f.eks. en skjorte med flæser under et minimalistisk sort jakkesæt i herresnit.

Et korset eller feminin vest over en skjorte og et par bukser med vide ben er et lækkert hverdagslook, inspireret af Marie Antoinette.

Hvis du ikke lige har mod på at kaste dig ud i det historiske look, så pynt din frakke op med en fin victoriansk inspireret broche.

Stil & mode
MOS MOSH SS2017

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh...

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og...

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Stil & mode
Lollys Laundry 6 sommer musthaves 2017

Let, afslappet og lækker bomehe til sommergarderoben. Lollys Laundry spring/summer 2017.

Læs mere
Stil & mode
Dansk mode brager frem i udlandet

Mens de helt nye kollektioner vises frem under modeugen i København, kan den danske modebranche konstatere, at det går over al forventning på de store eksportmarkeder. Det viser Deloittes Modeanalyse 2016. Særligt tyskerne og briterne er vilde med danskdesignet tøj. Til gengæld skal der arbejdes...

Læs mere
Stil & mode
Sommermode 2016

Se sommerens skønne, lette kjoler og toppe. Klædelige skjorte- og t-shirt kjoler, løstsiddende behagelige bomuldskjoler og tunikaer. Shop sommernyheder fra By Malene Birger, Gustav, Vila, Filippa K, AJ. 117 Project, Paul & Joe Sister mf.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år...

Læs mere
Stil & mode
Konkursramte Bruuns Bazaar og BZR købt af Hanssen Brands A/S

Den nylige konkursbegæring fra Bruuns Bazaar chokerede modebranchen. Gennem mere end 20 år skabte parret bag det ikoniske brand, brødrene Bjørn og Theis Bruun, kollektioner, der med stilrene, elegante design, begejstrede kvinder med hang til det enkle og klassiske. Trods brandets popularitet,...

Læs mere
Stil & mode
København er Nordens mest fashionable storby

Modefolk fra hele verden er i næste uge samlet i København til den danske modeuge, Copenhagen Fashion Week, som er Nordens største modebegivenhed. Skandinavisk mode er da også kendt i hele verden for sit rene og enkle design. Men hvilken af de fire nordiske hovedstæder er bedst, når det kommer til...

Læs mere
Stil & mode
Copenhagen Fashion Week 2016

Alle fashionistaer kan følge med i modeugen fra fra første parket, når Danmarks Radio fra den 3. til 5. februar sender fra ekstravagante catwalks, interviewer kreative modeskabere og sofistikerede modeller.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
T-shirts er det vigtigste i garderoben

T-shirts er det vigtigste i garderoben

Feminine plus size-styles

Feminine plus size-styles

Køber du dit tøj i Danmark?

Køber du dit tøj i Danmark?

Blanche Cph

Blanche Cph

Nye Bøger
^