Økologisk maling til soveværelset
Akvarel i drømmende farver
Georg Jensen topstjerne
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje
Kategori: Valentine
Valentines Bazar 'Pretty Pink'
annonce

Nu behøver der jo ikke at være nogen særlig anledning til at nyde smukke farver som pink, rosa og fuchsia. Alligevel synes det særlig oplagt at bringe et udvalg af skønne sager i ’Pretty Pink’-kategorien her op til Valentinsdag på fredag den 14. februar.

 

 


'American Flamingo'
Plakat fra The Dybdahl Co.
Pris: 199
Hos: KAiKU.dk

Rituals Valentine
'Fortune Balms - Pink pomade', 'Fortune Balms - Sugar Polish', 'The Rituals of Sakura Foaming Shower Gel', 'The Rituals of Sakura Hand Balm' og 'The Ritual of Namasté Glow Mask'.
Pris: 85-265
Se: Rituals idéer til din Valentinsdag

Kager, Kunst og Kærlighed
I serien af skønne CARDSdeLUX er blandt andet dette fine kort i A4 størrelse. En oplagt gaveidé på Valentinsdag, som fungerer både som hilsen og samtidig kær og dekorativ plakat til væggen.
Pris: 49
Hos: BOXdeLUX.dk

Redoute Roses Tea for One
Smuk Roy Kirkham kande og tekop i ét.
Pris: 489
Hos: Spb.dk

Rivièra Maison stol
Super smuk og komfortabel lænestol fra Rivièra Maison bekældt med den fineste rosa fløjl.
Pris: 4.539
Hos: Rosen-Lund.dk


Louise Kragh øreringe
Super elegante øreringe i 18 karat forgyldt sterlingsølv med porcelænsperler.
Pris: 599
Hos: KAiKU.dk

Støbejernsgryde
Skøn støbejerns gryde fra Le Creuset i farven Berry.
Pris: 2.449
Hos: Le Creuset

Kirsebærtræ i potte
Fine små dekorative kunstige kirsebærtræer i urtepotter. Fås i pink, sart lyserød og hvid.
Pris: 89
Hos: BOXdeLUX.dk


Børste fra Tangle Teezer
'Millinial Pink Wet Detangler Brush' er specielt designet til vådt og fugtigt hår, og reder skånsomt og nemt alle små som store knuder ud. Wet Detangler-børsten er desuden ideel til at fordele hårmaske og balsam i håret. Passer til alle hårtyper og efterlader håret glat og skinnende efter frisering.
Pris: 99
Hos: Tangleteezer.com

Sweet Blossom er fra iDeal Of Sweden
Cover udsmykket med fine anemoner i lyserød, beige og hvid. Sweet Blossom fås til både iPhone og Samsung Galaxy, og findes også som QI oplader, powerbank og ledning.
Pris: 249
Hos: Idealofsweden.dk

BOOM by MIIEGO
Prisvindende høretelefoner til både sport og afslapning. Her i farven 'Rose Gold Pure'.
Pris: 1.299
Hos: Miiego.com

Signature pullover
Skøn pullover i fire farver blandt andet 'Chinese Red' fra Signature.
Pris: 199
Hos: LikeAnna.dk


Björn Axén hårplejeserie
Fås med fire forskellige dufte. Her er det 'Melon Mist' - en fin og let duft af melon. Dry Shampoo Melon Mist, Argan Oil Shampoo og Argan Oil Conditioner
Pris: 80-160
Hos: Bjornaxen.se

Essie neglelak
'Expressie' er den nye, hurtigtørrende neglelakserie fra Essie. Fås i fire smukke pasteller. Her er det 'Enamel in the time zone', den fineste pastellrosa med blå undertoner.
Pris: 105
Hos: Essie.com

Loving Rituals - Peaceful journey
Med bogen 'Loving Rituals - Peaceful journey' præsenterer Sussanne Wexø øvelser og ritualer, der skal inspirere til selvrealisering og positiv personlig udvikling.
Pris: 240
Hos: Bogsalg


Picti ur
Picto Wrist Watch designet af Steen Georg Christensen & Erling Andersen.
Pris: 1.398
Hos: Brodersenkobborg.dk


Ranunkel knolde
Ved at forkultivere ranunkelknolde i marts inden du sætter dem ud i april, blomstrer de smukke pink ranunkler overdådigt sommeren igennem.
Pris: 40 (10 stk.)
Hos: Fuglebjerggaard.dk
Odd Molly Cardigan
Smuk cardigan i økologisk bomuld fra Odd Molly SS20. Trøjen er pointellestrikket, hvilket giver den det fineste hulmønster og den yndigste struktur.
Pris: 1.495
Hos: Odd Molly
Valentine
Forkæl din Valentine: 14 søde alternative idéer der ikke koster

Har du en, der skal forkæles på fredag? Så har vi 14 søde idéer!

Fredag den 14. februar er ikke hvilken som helst fredag, for på fredag fejres Valentinsdag verden over. Ingen steder er begejstringen for Valentinsdag dog større end i USA, hvor salget af blomster og gaver, ifølge amerikanske...

Læs mere
Valentine
Opskrift: Valentinsmuffins med masser af chokolade

Valentinsmuffins med chokolade, pyntet med små, delikate hjerter i hvid og mørk chokolade fra Dr. Oetkers, dekorationsglasur i hvid, lys og mørk chokolade samt søde, røde cocktailbær.

Læs mere
Bryllup
Blomsternes betydning

Med det store udvalg af smukke blomster og buketter, kan det være svært at vælge den helt rigtige til lejligheden. Men måske kan man lade sig inspirere af gamle traditioner, for ifølge Else Marie Kofod, traditionsforsker ved Dansk Folkemindesamling, så tillagde man tidligere de enkelte blomsterarter...

Læs mere
Valentine
Opskrift: Valentine cupcakes

Som alternativ til gaver og breve, kan man erklære sin kærlighed til sin eneste ene med søde kager. Kagerne kan dekoreres med mønstre, figurer og kærlighedserklæringer, der er lige til at spise. Skriv sød poesi og hilsner med dekorationsglasur, og pynt med chokolade.

Læs mere
Valentine
Idéer fra Rituals til din Valentinsdag

Valentine kan være en rigtig fin anledning til at forkæle og være ekstra opmærksom på dem, vi holder allermest af. Men i en travl hverdag med job og børn, hvor de fleste af døgnet vågne timer går med at imødekomme og tilfredsstille alle andres behov, burde man måske overveje at bruge lidt af sin...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Sådan indretter du dit walk-in-closet<BR> med den rette belysning

Sådan indretter du dit walk-in-closet
med den rette belysning

Plakat med hunde

Plakat med hunde

Gør det selv renovering<BR> – nemmere end du tror

Gør det selv renovering
– nemmere end du tror

UASHMAMA - Miljøvenlig opbevaring

UASHMAMA - Miljøvenlig opbevaring

Nye Bøger
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
Seneste nyt fra medierne ..
08.10.2021

Plejeprodukter: Top 10 spørgsmål om uønsket kemi

Forbrugerrådet Tænk Kemi

Skal man undgå fluor i tandpasta? Er aluminium problematisk i deodoranter? Få svar på de oftest stillede spørgsmål om uønsket kemi i plejeprodukter. Læs mere


02.10.2021

Brystkræft rammer enlige kvinder hårdest

Aarhus Universitet

Enlige kvinder, der får brystkræft, har en højere dødelighed sammenlignet med kvinder i parforhold. Det samme har kvinder med lav indkomst, lav uddannelse eller kvinder uden for arbejdsmarkedet. Det viser et nyt forskningsresultat fra Aarhus Universitet. Læs mere


30.09.2021

Danmark skal have et nationalt net af naturstier

Miljøministerie

Alle danskere skal have glæde af vores fantastiske natur og have rig mulighed for gode oplevelser i naturen. Derfor ønsker regeringen at etablere et nationalt net af stier og ruter i Danmark, som skal være med til at udbrede kendskabet til naturen. Læs mere


29.09.2021

Ny indsats sætter fokus på seksuel chikane

Arbejdstilsynet

Ny indsats sætter fokus på seksuel chikane og andre krænkende handlinger i udvalgte brancher, blandt andet indenfor; universiteter og forskning, film & bøger, presse, politi, beredskab og fængsler ... Læs mere


08.09.2021

Historisk høj tilslutning til influenzavaccination

Apotekerforeningen.dk

Tilslutningen til vaccination mod influenza blandt personer over 65 år ramte et historisk højt niveau i den forgangne sæson. Det skyldes ikke mindst, at cirka 275.000 flere personer over 65 år valgte at lade sig vaccinere i forhold til tidligere Læs mere


06.09.2021

Titaniumdioxid: Populært farvestof i madvarer bør snart være forbudt

Forbrugerrådet Tænk Kemi

Farvestoffet titaniumdioxid kan findes i mad og slik. Men stoffet er ifølge EU ikke sikkert og kan snart være blive forbudt. Flere virksomheder udfaser nu. Læs mere


Arkiv

^