C.V. Jørgensen gæstede skanderborg

Kategori: Smukfest

Foto: Lotte Romar

C.V. Jørgensen gæstede skanderborg 

Da mørket faldt på fredag aften bød Skanderborg Festivalen 2010 på en ganske særlig oplevelse. Et lille band, med et ganske beskedent gear, leverede en nostalgisk koncertoplevelse, da de med den legendariske C.V. Jørgensen i spidsen, spillede på Rytmehans.

På sin lidt ydmyg facon gav C.V. Jørgensen publikum et sæt, bygget op om nogle af sangpoetens stille numre. Med sin tilbagelænede stil, tryllebandt han sit publikum med sine skarpe og underfundige sangtekster, akkompanieret af Aske Jacobys og Gustav Ljunggrens suveræne guitarspil. Sættet blev afsluttet med ”Et ganske lille band med et ganske lille gear”. Det var stort!

Michael Falch bidrog til en strålende oplevelse sammen med sit meget kompetente band Boat Man Love, hvor specielt brødrene Skjærbæk spiller knasende godt. Michael Falch er kommet tilbage på scenen med både nye og opdaterede sange, som i den grad er værd at lægge øre til. Men de største bifald kom da de gamle Malurtsange som Mød mig i mørket blev fremført. Det show kan han godt være bekendt.

Lørdag formiddag var børnenes. I hvert fald var mange børn mødt op for at se X-factorfinalisterne Thomas, Tine, Jesper samt de tre piger fra Fireflies. De sang på skift de coverversioner, som de optrådte med til X-faktor, med et habilt x-faktorband bagved. Fireflies spillede et af deres egne numre, som udkommer på cd til efteråret. Nummeret blev vel modtaget af publikum. På det efterfølgende pressemøde blev alle spurgt om deres fremtidsplaner, og her er Fireflies længst fremme. De øvrige har dog alle forventninger om at der skal ske noget, og de arbejder med egne numre. Vi må forvente at høre mere til dem alle.


Sommer
Copenhagen Pride Week 2020 

København bliver i høj grad multikulturel under årets Copenhagen Pride Week, når mere end 100.000 danskere og gæster fra mere end 85 lande deltager i festugen, 18. til 23. august 2020. Her venter der et overflødigshorn af vilde fester, events, vigtige debatter, underholdning og spektakulære…

Læs mere
Kulturnyheder
80'er hit hitter igen 

For generation X kan genhør med de store 80'er hit være det rene nostalgitrip, og sjovt nok dukker de gamle hit med jævne mellemrum op fx som underlægningsmusik i nye film og serier. Måske er det blandt andet ad den vej, de gamle diskonumre finder vej til de unges playlister. For selvom der i dag,…

Læs mere
Sundhed
Sund Livsstil i Forum 2020 

Den store sundhedsmesse 'Sund Livsstil' er et tilbagevende event, der samler mre end 150 udstillere indenfor helsekost, sundhedsprodukter, velværeydelser, alternativ behandling, naturlig krops- og hudpleje samt økologiske produkter.

Læs mere
Kulturnyheder
VeggieWorld: Stor interesse for vegansk messe 

Den 2. og 3. november indtager veganermessen 'VeggieWorld' Øksnehallen. Messen afholdes allerede i en række andre lande verden over, men med Dansk Vegetarisk Forening i spidsen, afholdes messen nu for første gang også i Danmark.

Læs mere
Sundhed
Sund Livsstil Aarhus 

Aldrig har begrebet 'sund livsstil' interesseret så mange – og netop 'Sund Livsstil' er også navnet på de to store helsemesser, der afvikles i København i september og i Aarhus i februar.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^