Tommy Hilfiger
500 e-bøger for børn
Kare Design spisebordsstol
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje
Kategori: Kvindedag

BCD Women of Distinction Award: BCD hædrer igen i år en kvindelig ansat for enestående indsats.

BCD Women of Distinction Award 2020
Redaltionen

BCD Travel har udnævnt Operations Manager Mari Afonso som årets vinder af prisen, BCD Women of Distinction Award 2020. BCD introducerede prisen sidste år for at ære kvinder, der har udvist ekstraordinært lederskab både internt i BCD Travel og i forhold til eksterne stakeholders.

Mari Afonso har stillingen som Operations Manager hos BCD Travel Brazil, hvor hun leder mere end 40 ansatte på tværs af Business Travel Center og Emergency Services-teamet. Hun har mere end 30 års erfaring fra rejsebranchen, og hendes dedikerede engagement i menneskers personlige udvikling gør hende unik.

Operations Manager Mari Afonso som årets vinder af prisen, BCD Women of Distinction Award 2020.

"Mari ser et værdifuldt potentiale i mennesker, der ikke altid ser det i sig selv, og hun hjælper dem med at få mest muligt ud af deres kompetencer. Hun brænder meget for menneskers udvikling og benytter ikke kun sine studier inden for psykologi og menneskelig adfærd i sit arbejde, men også i sin fritid”, siger danskeren Christian Dahl, der er Senior Vice President for People & Culture hos BCD Travel.

"Hun bidrager også til samfundet ved bl.a. at yde livsrådgivning til mødre gennem Sonhando em Familia og hjælper kvinder, der har været udsat for misbrug derhjemme”.

Kvinder på alle niveauer i BCD Travel kan kvalificeres til at modtage BCD Women of Distinction Award, og to kandidater nomineres fra hver operationsregion samt fra BCD Meeting & Events af HR i samarbejde med ledelsen. Afonso blev udvalgt som vinder i feltet med mange dygtige nominerede af en komité bestående af Christian Dahl, John Snyder, BCD Travels President og CEO, Kelly Flynn, Vice President af Strategic Communications, og sidste års vinder, Kathy Jackson, Vice President og Executive Chair, Sustainability.

”Ligeværd helt generelt og ligestilling mellem køn er en vigtig del af BCD’s virksomhedskultur, og ved at sætte fokus på kvindelige rollemodeller, der skaber flotte resultater og innovation, håber vi at inspirere andre kvinder i vores virksomhed til at udleve deres karriereambitioner hos BCD”, siger John Snyder.

"Mari ser et værdifuldt potentiale i mennesker, der ikke altid ser det i sig selv, og hun hjælper dem med at få mest muligt ud af deres kompetencer", siger Christian Dahl, der er Senior Vice President for People & Culture hos BCD Travel.

50% med Director titel er kvinder

BCD beskæftiger næsten 13.800 mennesker i 109 lande, og kvinder udgør omkring 70% af virksomhedens arbejdsstyrke globalt. Cirka 50% af de medarbejdere, der besidder en Director titel eller derover er kvinder.

Det globale erhvervsrejsebureau har modtaget flere priser og anerkendelser for ’best practise’ på arbejdspladsen, herunder:

Om BCD Travel

BCD Travel hjælper virksomheder med at få så meget som muligt ud af deres rejseudgifter.

"Vi giver rejsende innovative løsninger, der sikrer deres sikkerhed og produktivitet, og vi udruster dem til at træffe gode valg på farten. Vi samarbejder med Travel Managers og indkøbsansvarlige om at simplificere kompleksiteten af forretningsrejser, opnå besparelser og øge tilfredshed, så virksomheden bedre kan nå sine målsætninger", forklarer Christian Dahl, der er Senior Vice President for People & Culture hos BCD Travel.

"Kort fortalt hjælper vi vores kunder med at rejse smartere og opnå mere. Det gør vi i 109 lande med omtrent 13.800 kreative, engagerede og erfarne ansatte. Og det er på denne måde, at vi opretholder en brancheførende kundefastholdelsesrate med en omsætning i 2018 på $ 27,1 milliarder USD".


Om BCD Group

BCD Group er førende på markedet inden for rejseindustrien. Den privatejede virksomhed blev grundlagt i 1975 af John Fentener van Vlissingen og består af BCD Travel (globalt erhvervsrejsebureau og dets datterselskab, BCD Meetings & Events, som er et globalt møde- og eventbureau), Travix (online travel: CheapTickets, Vliegwinkel, BudgetAir, Flugladen og Vayama), Park ‘N Fly (ekstern lufthavnsparkering) og Airtrade (konsolidering og opfyldelse).

BCD Group har mere end 14.900 medarbejdere og opererer i 109 lande med en samlet omsætning i 2018 på 29,8 milliarder US dollars, herunder 10,7 milliarder fra partner-salg.
Kvindedag
Flere kvinder bliver udsat for voldtægt

Ifølge en netop offentliggjort undersøgelse, som Justitsministeriet, Det Kriminalpræventive Råd og Rigspolitiet har gennemført i samarbejde med Københavns Universitet, fremgår det at flere end 6.700 kvinder blev udsat for voldtægt eller voldtægtsforsøg i 2019. Det er stærkt bekymrende, og der er...

Læs mere
Kvindedag
Guide til arrangementer: International Kvindedag 2020

Selvom Danmark er et af de lande i verden, hvor ligestilling på arbejdsmarkedet er bedst understøttet lovgivningsmæssigt, så halter ligestillingen fortsat, når det gælder reel ligeløn og kønsfordelingen i lederstillinger og bestyrelser. I Danmark kan vi heller ikke sige os fri for diskrimination og...

Læs mere
Kvindedag
Hvorfor spiller radioen oftere musik skrevet og udført af mænd end kvinder?

Langt flere mandlige end kvindelige musikere får spillet deres musik i radioen, og langt flere mandlige end kvindelige kunstnere bookes til landets livekoncerter. Som følge af det, så modtager kvindelige kunstnere kun 11 kroner ud af hver 100 kroner, der udbetales i rettighedsmidler, mens mændene...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Dekorationskugler i træ

Dekorationskugler i træ

Skulptur i træ og gylden aluminium

Skulptur i træ og gylden aluminium

Konsolbord til entré

Konsolbord til entré

Spejl i træramme

Spejl i træramme

Nye Bøger
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
Seneste nyt fra medierne ..
08.10.2021

Plejeprodukter: Top 10 spørgsmål om uønsket kemi

Forbrugerrådet Tænk Kemi

Skal man undgå fluor i tandpasta? Er aluminium problematisk i deodoranter? Få svar på de oftest stillede spørgsmål om uønsket kemi i plejeprodukter. Læs mere


02.10.2021

Brystkræft rammer enlige kvinder hårdest

Aarhus Universitet

Enlige kvinder, der får brystkræft, har en højere dødelighed sammenlignet med kvinder i parforhold. Det samme har kvinder med lav indkomst, lav uddannelse eller kvinder uden for arbejdsmarkedet. Det viser et nyt forskningsresultat fra Aarhus Universitet. Læs mere


30.09.2021

Danmark skal have et nationalt net af naturstier

Miljøministerie

Alle danskere skal have glæde af vores fantastiske natur og have rig mulighed for gode oplevelser i naturen. Derfor ønsker regeringen at etablere et nationalt net af stier og ruter i Danmark, som skal være med til at udbrede kendskabet til naturen. Læs mere


29.09.2021

Ny indsats sætter fokus på seksuel chikane

Arbejdstilsynet

Ny indsats sætter fokus på seksuel chikane og andre krænkende handlinger i udvalgte brancher, blandt andet indenfor; universiteter og forskning, film & bøger, presse, politi, beredskab og fængsler ... Læs mere


08.09.2021

Historisk høj tilslutning til influenzavaccination

Apotekerforeningen.dk

Tilslutningen til vaccination mod influenza blandt personer over 65 år ramte et historisk højt niveau i den forgangne sæson. Det skyldes ikke mindst, at cirka 275.000 flere personer over 65 år valgte at lade sig vaccinere i forhold til tidligere Læs mere


06.09.2021

Titaniumdioxid: Populært farvestof i madvarer bør snart være forbudt

Forbrugerrådet Tænk Kemi

Farvestoffet titaniumdioxid kan findes i mad og slik. Men stoffet er ifølge EU ikke sikkert og kan snart være blive forbudt. Flere virksomheder udfaser nu. Læs mere


Arkiv

^