Pendel fra House Doctor
Bloomingville Pendel
Sengelampe
Stor LED pære
Kategori: Kvindedag

BCD Women of Distinction Award: BCD hædrer igen i år en kvindelig ansat for enestående indsats.

BCD Women of Distinction Award 2020
Redaltionen

BCD Travel har udnævnt Operations Manager Mari Afonso som årets vinder af prisen, BCD Women of Distinction Award 2020. BCD introducerede prisen sidste år for at ære kvinder, der har udvist ekstraordinært lederskab både internt i BCD Travel og i forhold til eksterne stakeholders.

Mari Afonso har stillingen som Operations Manager hos BCD Travel Brazil, hvor hun leder mere end 40 ansatte på tværs af Business Travel Center og Emergency Services-teamet. Hun har mere end 30 års erfaring fra rejsebranchen, og hendes dedikerede engagement i menneskers personlige udvikling gør hende unik.

Operations Manager Mari Afonso som årets vinder af prisen, BCD Women of Distinction Award 2020.

"Mari ser et værdifuldt potentiale i mennesker, der ikke altid ser det i sig selv, og hun hjælper dem med at få mest muligt ud af deres kompetencer. Hun brænder meget for menneskers udvikling og benytter ikke kun sine studier inden for psykologi og menneskelig adfærd i sit arbejde, men også i sin fritid”, siger danskeren Christian Dahl, der er Senior Vice President for People & Culture hos BCD Travel.

"Hun bidrager også til samfundet ved bl.a. at yde livsrådgivning til mødre gennem Sonhando em Familia og hjælper kvinder, der har været udsat for misbrug derhjemme”.

Kvinder på alle niveauer i BCD Travel kan kvalificeres til at modtage BCD Women of Distinction Award, og to kandidater nomineres fra hver operationsregion samt fra BCD Meeting & Events af HR i samarbejde med ledelsen. Afonso blev udvalgt som vinder i feltet med mange dygtige nominerede af en komité bestående af Christian Dahl, John Snyder, BCD Travels President og CEO, Kelly Flynn, Vice President af Strategic Communications, og sidste års vinder, Kathy Jackson, Vice President og Executive Chair, Sustainability.

”Ligeværd helt generelt og ligestilling mellem køn er en vigtig del af BCD’s virksomhedskultur, og ved at sætte fokus på kvindelige rollemodeller, der skaber flotte resultater og innovation, håber vi at inspirere andre kvinder i vores virksomhed til at udleve deres karriereambitioner hos BCD”, siger John Snyder.

"Mari ser et værdifuldt potentiale i mennesker, der ikke altid ser det i sig selv, og hun hjælper dem med at få mest muligt ud af deres kompetencer", siger Christian Dahl, der er Senior Vice President for People & Culture hos BCD Travel.

50% med Director titel er kvinder

BCD beskæftiger næsten 13.800 mennesker i 109 lande, og kvinder udgør omkring 70% af virksomhedens arbejdsstyrke globalt. Cirka 50% af de medarbejdere, der besidder en Director titel eller derover er kvinder.

Det globale erhvervsrejsebureau har modtaget flere priser og anerkendelser for ’best practise’ på arbejdspladsen, herunder:

Om BCD Travel

BCD Travel hjælper virksomheder med at få så meget som muligt ud af deres rejseudgifter.

"Vi giver rejsende innovative løsninger, der sikrer deres sikkerhed og produktivitet, og vi udruster dem til at træffe gode valg på farten. Vi samarbejder med Travel Managers og indkøbsansvarlige om at simplificere kompleksiteten af forretningsrejser, opnå besparelser og øge tilfredshed, så virksomheden bedre kan nå sine målsætninger", forklarer Christian Dahl, der er Senior Vice President for People & Culture hos BCD Travel.

"Kort fortalt hjælper vi vores kunder med at rejse smartere og opnå mere. Det gør vi i 109 lande med omtrent 13.800 kreative, engagerede og erfarne ansatte. Og det er på denne måde, at vi opretholder en brancheførende kundefastholdelsesrate med en omsætning i 2018 på $ 27,1 milliarder USD".


Om BCD Group

BCD Group er førende på markedet inden for rejseindustrien. Den privatejede virksomhed blev grundlagt i 1975 af John Fentener van Vlissingen og består af BCD Travel (globalt erhvervsrejsebureau og dets datterselskab, BCD Meetings & Events, som er et globalt møde- og eventbureau), Travix (online travel: CheapTickets, Vliegwinkel, BudgetAir, Flugladen og Vayama), Park ‘N Fly (ekstern lufthavnsparkering) og Airtrade (konsolidering og opfyldelse).

BCD Group har mere end 14.900 medarbejdere og opererer i 109 lande med en samlet omsætning i 2018 på 29,8 milliarder US dollars, herunder 10,7 milliarder fra partner-salg.
Kvindedag
Flere kvinder bliver udsat for voldtægt

Ifølge en netop offentliggjort undersøgelse, som Justitsministeriet, Det Kriminalpræventive Råd og Rigspolitiet har gennemført i samarbejde med Københavns Universitet, fremgår det at flere end 6.700 kvinder blev udsat for voldtægt eller voldtægtsforsøg i 2019. Det er stærkt bekymrende, og der er...

Læs mere
Kvindedag
Guide til arrangementer: International Kvindedag 2020

Selvom Danmark er et af de lande i verden, hvor ligestilling på arbejdsmarkedet er bedst understøttet lovgivningsmæssigt, så halter ligestillingen fortsat, når det gælder reel ligeløn og kønsfordelingen i lederstillinger og bestyrelser. I Danmark kan vi heller ikke sige os fri for diskrimination og...

Læs mere
Kvindedag
Hvorfor spiller radioen oftere musik skrevet og udført af mænd end kvinder?

Langt flere mandlige end kvindelige musikere får spillet deres musik i radioen, og langt flere mandlige end kvindelige kunstnere bookes til landets livekoncerter. Som følge af det, så modtager kvindelige kunstnere kun 11 kroner ud af hver 100 kroner, der udbetales i rettighedsmidler, mens mændene...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Holder til hovedtelefoner

Holder til hovedtelefoner

Maria Black 'Globo Violet Huggie'

Maria Black 'Globo Violet Huggie'

Bordben til sofaborde og plankeborde

Bordben til sofaborde og plankeborde

Meraki

Meraki

Nye Bøger
Vulvodyni – den tabubelagte smerte

Ca. 17% af alle danske kvinder lider af vulvodyni, en smertefuld tilstand i de ydre kønsorganer, der gør det umuligt at have samleje. Alligevel har de færreste hørt om sygdommen, blandt andet på grund af stor usikkerhed blandt læger og det faktum, at sygdommen i høj grad er tabubelagt. Bogen...

Læs mere
Vaginisme - Når kroppen siger nej

Sex er dejligt, og sex gør godt. Men hvad gør man, når sex gør ondt?

Læs mere
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Læs mere
Keto på 4 uger - Jane Faerber

Med Keto diæt oplever mange et mere stabilt blodsukker og varigt vægttab. Jane Faeber er kostrådgiver og blogger om sundkost, LCHF og Keto på den populære blog Madbanditten. Med hendes nye bog 'KETO på 4 uger' præsenterer hun stribevis af lækre opskrifter til Keto samt en overskuelig 4-ugers plan...

Læs mere
Det Skriver Andre Medier...
11.09.2020

Hospitaler: Begræns besøg af pårørende

Rigshospitalet

I lyset af det stigende corona-smittetryk henstiller Region Hovedstaden til at antallet af besøgende pårørende begrænses. Det betyder blandt andet, at man som indlagt opfordres til at vælge én fast pårørende til besøg i hele indlæggelsesperioden. Læs mere


03.09.2020

Fakta om kommende voldtægtslovgivning

Kvinfo

KVINFO forklarer her, hvad Danmarks kommende voldtægtslovgivning baseret på samtykke betyder. Læs mere


02.09.2020

Forskning: Hormonbehandling redder COVID-19-patienter

Rigshospitalet

Steroidpræparater med binyrebarkhormon tager toppen af betændelsesreaktionen og bedrer overlevelsen for svært syge COVID-19-patienter på intensivafdelingerne. Det er resultatet af ny dansk og international forskning støttet af Novo Nordisk Fonden. Læs mere


27.08.2020

Test: Kemi i tandpasta

Forbrugerrådet Tænk Kemi

Tandpastaer er i mange tilfælde gode kemivalg, som får Forbrugerrådet Tænk Kemis bedste bedømmelse. Få hjælp til at vælge en tandpasta uden uønsket kemi.

Læs mere


20.07.2020

Strøget i historisk krise

Finans.dk

Coronakrisen truer med at få antallet af ledige lejemål til at sætte rekord. Læs mere


19.07.2020

Markant flere låner lyd- og e-bøger

eReolen

Coronakrisen har fået flere børn og voksne til at søge underholdning i digitale bøger hos foreningen eReolen, der giver alle danskere mulighed for at låne elektroniske bøger og lydbøger gratis. Læs mere


Arkiv

Pandemi i USA Viagra