BCD Women of Distinction Award 2020

BCD Women of Distinction Award: BCD hædrer igen i år en kvindelig ansat for enestående indsats.

BCD Women of Distinction Award 2020 

BCD Travel har udnævnt Operations Manager Mari Afonso som årets vinder af prisen, BCD Women of Distinction Award 2020. BCD introducerede prisen sidste år for at ære kvinder, der har udvist ekstraordinært lederskab både internt i BCD Travel og i forhold til eksterne stakeholders.

Mari Afonso har stillingen som Operations Manager hos BCD Travel Brazil, hvor hun leder mere end 40 ansatte på tværs af Business Travel Center og Emergency Services-teamet. Hun har mere end 30 års erfaring fra rejsebranchen, og hendes dedikerede engagement i menneskers personlige udvikling gør hende unik.

"Mari ser et værdifuldt potentiale i mennesker, der ikke altid ser det i sig selv, og hun hjælper dem med at få mest muligt ud af deres kompetencer. Hun brænder meget for menneskers udvikling og benytter ikke kun sine studier inden for psykologi og menneskelig adfærd i sit arbejde, men også i sin fritid”, siger danskeren Christian Dahl, der er Senior Vice President for People & Culture hos BCD Travel.

"Hun bidrager også til samfundet ved bl.a. at yde livsrådgivning til mødre gennem Sonhando em Familia og hjælper kvinder, der har været udsat for misbrug derhjemme”.

Kvinder på alle niveauer i BCD Travel kan kvalificeres til at modtage BCD Women of Distinction Award, og to kandidater nomineres fra hver operationsregion samt fra BCD Meeting & Events af HR i samarbejde med ledelsen. Afonso blev udvalgt som vinder i feltet med mange dygtige nominerede af en komité bestående af Christian Dahl, John Snyder, BCD Travels President og CEO, Kelly Flynn, Vice President af Strategic Communications, og sidste års vinder, Kathy Jackson, Vice President og Executive Chair, Sustainability.

”Ligeværd helt generelt og ligestilling mellem køn er en vigtig del af BCD’s virksomhedskultur, og ved at sætte fokus på kvindelige rollemodeller, der skaber flotte resultater og innovation, håber vi at inspirere andre kvinder i vores virksomhed til at udleve deres karriereambitioner hos BCD”, siger John Snyder.

50% med Director titel er kvinder

BCD beskæftiger næsten 13.800 mennesker i 109 lande, og kvinder udgør omkring 70% af virksomhedens arbejdsstyrke globalt. Cirka 50% af de medarbejdere, der besidder en Director titel eller derover er kvinder.

Det globale erhvervsrejsebureau har modtaget flere priser og anerkendelser for ’best practise’ på arbejdspladsen, herunder:

Om BCD Travel

BCD Travel hjælper virksomheder med at få så meget som muligt ud af deres rejseudgifter.

"Vi giver rejsende innovative løsninger, der sikrer deres sikkerhed og produktivitet, og vi udruster dem til at træffe gode valg på farten. Vi samarbejder med Travel Managers og indkøbsansvarlige om at simplificere kompleksiteten af forretningsrejser, opnå besparelser og øge tilfredshed, så virksomheden bedre kan nå sine målsætninger", forklarer Christian Dahl, der er Senior Vice President for People & Culture hos BCD Travel.

"Kort fortalt hjælper vi vores kunder med at rejse smartere og opnå mere. Det gør vi i 109 lande med omtrent 13.800 kreative, engagerede og erfarne ansatte. Og det er på denne måde, at vi opretholder en brancheførende kundefastholdelsesrate med en omsætning i 2018 på $ 27,1 milliarder USD".


Om BCD Group

BCD Group er førende på markedet inden for rejseindustrien. Den privatejede virksomhed blev grundlagt i 1975 af John Fentener van Vlissingen og består af BCD Travel (globalt erhvervsrejsebureau og dets datterselskab, BCD Meetings & Events, som er et globalt møde- og eventbureau), Travix (online travel: CheapTickets, Vliegwinkel, BudgetAir, Flugladen og Vayama), Park ‘N Fly (ekstern lufthavnsparkering) og Airtrade (konsolidering og opfyldelse).

BCD Group har mere end 14.900 medarbejdere og opererer i 109 lande med en samlet omsætning i 2018 på 29,8 milliarder US dollars, herunder 10,7 milliarder fra partner-salg.




Kvindedag
Filmguide: Stærke filmdramaer med feministiske budskaber  

Træt af film med mænd i stereotype helteroller? Se eller gense nogle af filmhistoriens mest ikoniske dramaer om kvinders kamp for ligestilling.

Læs mere
Kvindedag
Kvindernes Internationale Kampdag: Hele verdens kvinder i solidarisk kamp for ligestilling 

Kvindernes Internationale Kampdag den 8. marts, er en dag dedikeret til at fejre kampen for ligestilling, og samtidig en påmindelse om, at der fortsat er forhold herhjemme, der skal kæmpes for, ligesom kvinder ude i verden har brug for vores solidaritet i kampen for ligestilling.

Læs mere
Kvindedag
Derfor anmeldes mange seksuelle overgreb ikke 

Blandt de enorme konsekvenser, seksuelle overgreb har for ofrene, er de langvarige men. Selv mange år efter hændelsen kan livet være præget af tilbagevendende angst og tristhed, og ofte også af en magtesløshed og skam, der i værste fald afholder ofrene fra at anmelde overgrebet og søge hjælp.

Når…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Havebog: Skærehave med planteliv, af Liv Nørgaard Meinert

Har du en drøm om en blomstrende have, hvor du kan plukke dine egne smukke buketter? Med bogen 'Skærehave med planteliv - Dyrk dine egne blomster til buketter' guider forfatter Liv Nørgaard Meinert dig fra det allerførste frøsæt til den færdige buket, og giver dig værdifuld viden om at skabe din…

Læs mere
Apela Colorado, Kvinde mellem verdenerne

’Kvinde mellem verdenerne’ er en bog, der giver indsigt i den spirituelle verden og det oprindelige folks kultur. Bogen er skrevet af forfatteren Apela Colorado, der gennem mange år har studeret sammenhængen og forsøgt at bygge bro mellem den traditionelle og moderne kultur.

Læs mere
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres…

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
^