Vinsmagning: Kom med til eksklusiv vinsmagning

Kategori: Kulturnyheder

Ved majmåneds vinsmagning kan du opleve vine fra 150 forskellige vinhuse fra vinregionerne Californien og Washington State.

Vinsmagning: Kom med til eksklusiv vinsmagning 

Der venter nye, store oplevelser for alle vinelskere, når de anerkendte amerikanske vin-distributører California Wines og Washington State Wine inviterer til vinsmagning i København. De to vinhuse repræsenterer intet mindre end 150 forskellige vinhuse fra vinregionerne Californien og Washington State med et stort, spændende og helt enestående udvalg af vine.

Til arrangementet vil vinene blive præsenteret af vinhusene selv eller deres danske importører ved 65 borde, hvor du inviteres til at smage og dufte dig gennem det store udvalg af vine.

Vinsmagningen finder sted onsdag den 11. maj fra kl. 17.00 til 19.00 i de flotte haller på The Plant i København.

Bemærk, at der i et vist omfang vil være shuttlebusser med afgang fra Hovedbanegården til The Plant, så du nemt kan deltage i vinsmagningen uanset hvor du bor i landet.

Vin til ganen og delikatesser til maven

Med American Meat Federation som sponsor af arrangementet er der også mulighed for at forudbestille en herlig salatanretning, som serveres under vinsmagningen. Vælg mellem:

  • California bowls med sød kartoffel: Citrusris, sorte bønner, romaine-salat, guacamole, salsa-fresca, chipotle-creme & sød kartoffel

  • California bowls med stegt kylling: Citrusris, sorte bønner, romaine-salat, guacamole, salsa-fresca, chipotle-creme & stegt kylling vendt med krydderier og urter

  • California bowls med ceviche af torsk: Citrusris, sorte bønner, romaine-salat, guacamole, salsa-fresca, chipotle-creme & ceviche af torsk m. chili, koriander, rødløg og lime.

For at deltage i denne unikke vinsmagning skal du booke billet på Madbillet.dk

  • Entré inkl. vinsmagning kr. 130
  • Entré inkl. vinsmagning og salatanretning kr. 225

Se også: Vind billetter til vinsmagning

4 trin: Sådan smager du på vin

Oplev vinen gennem 4 trin

Vinsmagning er en helt særlig og meget sanselig oplevelse, hvor duft, smag og karakter samles i et unikt indtryk. Det er en oplevelse for alle, der sætter pris på vin, og du behøver hverken være vinkender eller vinekspert for at kunne smage dig frem til din yndlingsvin.
Formålet med vinsmagning er netop at give dig mulighed for at danne dig dit helt eget indtryk af vinen, for hvordan en vin smager beror på din personlige vinoplevelse.  
For at få den mest intense oplevelse af vinen kan du følge de klassiske 4 trin:

  1. Karakter: Løft glasset og oplev vinens farve og tjek om vinen er smuk og klar
  2. Duft: Sæt næsen mod glassets kant, luk øjnene og nyd vinens duft
  3. Smag: Smag på vinen, lad vinen ramme mundhulen, og træk vejret ind for at få den fulde smagsoplevelse. Vurder vinens smagssammensætning: Er den sur, bitter, sød eller måske krydret med noter, du genkender?
  4. Konklusion: Ved hjælp af dine sanser har du nu en komplet oplevelse af vinen, og alle de indtryk, du har brug for, for at kunne vurdere om det er en vin for dig.
Kulturnyheder
80'er hit hitter igen 

For generation X kan genhør med de store 80'er hit være det rene nostalgitrip, og sjovt nok dukker de gamle hit med jævne mellemrum op fx som underlægningsmusik i nye film og serier. Måske er det blandt andet ad den vej, de gamle diskonumre finder vej til de unges playlister. For selvom der i dag,…

Læs mere
Sundhed
Sund Livsstil i Forum 2020 

Den store sundhedsmesse 'Sund Livsstil' er et tilbagevende event, der samler mre end 150 udstillere indenfor helsekost, sundhedsprodukter, velværeydelser, alternativ behandling, naturlig krops- og hudpleje samt økologiske produkter.

Læs mere
Kulturnyheder
VeggieWorld: Stor interesse for vegansk messe 

Den 2. og 3. november indtager veganermessen 'VeggieWorld' Øksnehallen. Messen afholdes allerede i en række andre lande verden over, men med Dansk Vegetarisk Forening i spidsen, afholdes messen nu for første gang også i Danmark.

Læs mere
Sundhed
Sund Livsstil Aarhus 

Aldrig har begrebet 'sund livsstil' interesseret så mange – og netop 'Sund Livsstil' er også navnet på de to store helsemesser, der afvikles i København i september og i Aarhus i februar.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^