Womans world 2006

Womans world 2006

Womans world 2006 

Fra 12. til 15. oktober afholdes messen i Valby Hallen. Her finder du masser af inspiration til livsstilen, garderoben og skønheden, samt bud på hvor næste års rejse skal gå hen, romantiske brylluper, mad og vin...

Messe: Womans World 2006
Sted: Valby Hallen, Julius Andersens Vej 3, Kbh SV
Afholdes: 12. til 15. oktober
Åbningstider: Hver dag fra kl. 13 – 22

Womans World 2006
I 4 dage præsenterer udstillerne på Womans World deres produkter, og øser af deres viden og erfaring om alt fra bryllup og fest, til mode, skønhed og det spirituelle liv...

Det er en sjov og kulørt messe, som også byder på interessante foredrag og musikoplevelser.

Mød KvindeGuidens makeupartist Gitte Lindgren på messen
På Womans World kan du blandt andet opleve KvindeGuidens dygtige makeupartist og brevkasseredaktør Gitte Lindgren.
Her øser hun af sin store viden og erfaring indenfor makeuppens verden, og står på scenen med sit make-up show.
Samtidig kan du opleve den nye makeup-serie SIGNIFY ME - UNLIMITED. En ny professionel makeupserie der spænder fra de lyseste til de mørkeste farver, og passer til alle uanset oprindelse. "Unlimited" i alle henseender...
”Jeg kan ikke lide regler og begrænsninger, derfor skal min makeup serie være totalt ubegrænset. Min makeup er som den internationale modescene – farverig og fordomsfri”, siger Gitte Lindgren.
Mangfoldighed spiller en central rolle i udviklingen af SIGNIFY ME - UNLIMITED. Det internationale arbejde med modeller af alle etniske oprindelser og med meget forskellige behov, samt den moderne kvindes og mands behov for at signalere uafhængighed, har været de vigtigste inspirationskilder.
Gitte er på scenen med sit makeupshow torsdag, fredag og lørdag kl. 13.30, 15.30 og 19.30. Søndag kl. 12.00 og 14.30, og sit foredrag "Makeup er kommunikation" torsdag, fredag oglørdag kl. 20,30.

Monique på Womans World
Sangerinden Monique, som just har udsendt sit 4. solo album, Believer, optræder live på Womans World messen i Valby Hallen i København.
2 gange om dagen under messen, optræder sangerinden Monique live med sange fra hendes seneste album, Believer, for de mere end 50.000 forventede gæster.




Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^