The wining & dining fair – life & style

The wining & dining fair – life & style

The wining & dining fair – life & style 

The Wining & Dining Fair er en livsstilsmesse, med fokus på kvalitet...

Messe:The Wining & Dining Fair – Life & Style
Sted: Århus Scandinavian Congress Center
Periode: den 13.-15. oktober 2006.
Åbningstider: fredag kl. 13-20, lørdag kl. 10-20 og søndag kl. 10-18


The Wining & Dining Fair er en livsstilsmesse, med fokus på kvalitet. Udstillingen præsenterer det ypperste inden for forbrugsgoder, gourmet, service, design og livsstil.

Messen byder 85 udstillere bland andet på:

Jaguar: engelsk design og elegance
På messen kan man se nærmere på fantastiske biler i særklasse. Blandt andet introduceres Jaguars nyeste skud på stammen XK-150 Cabriolet samt luksusmodellen Jaguar S-Type Mayfair 3,0. Fantastiske vogne, der giver associationer til det engelske aristokrati.

Kristian Hornsleth udstiller
The Wining & Dining præsenterer også Kristian Hornsleths kunstværker. Han er kendt for at provokere og sætte tingene på spidsen, hvilket blandt andet kom til udtryk i forbindelse med Hornsleths Uganda-projekt. Han har slået sit navn fast med sin unikke branding af eksempelvis Rolex-ure, Mercedes og Pokémonbamser.

The Wining & Dining-kjole - specialdesignet af Marianne Carøe
Den internationale designer Marianne Carøe har i anledning af messen kreeret en overdådig og luksuriøs brudekjole til en værdi af kr. 30.000,-. På udstillingen finder man også et udvalg af Carøes selskabskjoler såvel som brudebrudekjoler.

Mad, vin og gastronomi
Specialøl fra danske mikrobryggerier, spændende vine fra hele verden, kvalitetsspiritus, delikatesser, chokolade, kyllinger, vildt, kildevand, kaffe og te i særklasse – og meget mere kan smages og nydes på The Wining & Dining Fair.

Events og konkurrencer
Det danske Kokkelandshold åbner for udstillingen, mens der undervejs vil være små happenings hos de forskellige udstillere. Eksempelvis auktion over en fortryllende kjole og gourmetkokke, der laver mad eller viser, hvordan man udskærer og tilbereder vildt. Søndag konkurrerer nogle af landets dygtigste bagere og konditorer om at skabe ”Danmarks bedste brød og kager”.

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^