The Oscars

The Oscars 

Natten mellem søndag og mandag dansk tid løb et storslået Oscar-show af stablen, hvor man blandt andet kunne opleve selveste førstedamen, Michelle Obama, præsentere de nominerede i kategorien "Årets bedste film".

Prisen gik til Ben Afflecks thriller "Operation Argo", mens Ang Lee fik "Bedste instruktør"-prisen for "Life of Pi". "Les Misérables" vandt tre priser, og der var også priser til "Django Unchained", "Lincoln" og "Skyfall".
Prisen for "Bedste kvindelige skuespiller" gik til Jennifer Lawrence for hendes rolle i den skønne komedie "Silver Linings Playbook", hvor hun spiller sammen med oscarnominerede Bradley Cooper og tidligere oscarvinder Robert De Niro. Filmen har dansk premiere den 25. april 2013.

Det blev ikke til en Oscar til den danske instruktør Nikolaj Arcel og filmen "En Kongelig Affære". Prisen for årets bedste udenlandske film gik til østrigske Michael Haneke, for filmen "Amour", der har den 86-årige Emmanuelle Riva og Emmanuelle Riva og 82-årige Jean-Louis Trintignanti hovedrollerne.

Læs mere om årets Oscar-vindere og dyk ned i arkivet, hvor du kan genopleve tidligere års vindere og få historien bag verdens største filmpris: oscar.go.com

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^