Tag en bid af det nye nordiske køkken

Tag en bid af det nye nordiske køkken

Tag en bid af det nye nordiske køkken 

Fra den 21. til 30. august kan du sætte tænderne i det kulinariske København og den nordiske region, når København for femte gang åbner dørene for madfestivalen Copenhagen Cooking ...

Fra den 21. til 30. august kan du sætte tænderne i det kulinariske København og den nordiske region, når København for femte gang åbner dørene for madfestivalen Copenhagen Cooking.

Gourmetrestauranter til spotpris, folkekøkkener og markeder over hele København. Det er bare noget af det, du kan opleve, når dørene åbnes for madfestivalen Copenhagen Cooking. For hvad enten du er feinschmecker, til folkekøkkener eller lidt af det hele, venter der en oplevelse ud over det sædvanlige. Siden 2005 har Copenhagen Cooking hyldet især det nordiske køkken med en festival, der sætter smagsløgene på overarbejde.

- Copenhagen Cooking er en folkelig festival med noget for enhver smag. Vi har både gourmet-restauranter og aktiviteter for familien på programmet - fællesnævneren er den gode kvalitet. Det nye nordiske køkken vil selvfølgelig være en stor del af programmet, men der er også plads til det internationale køkken. Vi glæder os til, at københavnere og turister igen i år kommer ud i byen og får nogle fantastiske smagsoplevelser, siger Thomas Meier Lorenzen, projektleder Wonderful Copenhagen.

I de 10 dage festivalen varer, bydes der på et væld af fristelser rundt om i byen.
Besøg f.eks. Øksnehallens mad- og livsnydermesse eat 09 og smag på delikatesser i luksusklassen. Eller kast dig ud i madeksperimenter, når Danmarks nye stjernekuld af kokke laver stand-up cooking og overrasker med nye kombinationer og inspiration til madlavningen.

Igen i år vil der gourmetmad til spotpris samt nye overraskelser på programmet.

Copenhagen Cooking er arrangeret af Wonderful Copenhagen – i samarbejde med Tivoli, eat 09, Carlsberg, et udvalg af byens bedste gastronomiske aktører og toprestauranter bl.a. Noma.

Hold øje med hjemmesiden. Programmet ligger klar i løbet af juli.

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^