Stjernefamilien - Ny tragikomisk dramatik af Nikoline Werdelin

Stjernefamilien - Ny tragikomisk dramatik af Nikoline Werdelin 

Stjernefamilien handler om seks sårbare menneskers forsøg på at være i en globaliseret verden, hvor familien består af fragmenter og internettet er Gud. Angsten lurer under overfladen, og den moderne patchworkfamilie er fuld af nye dilemmaer. Med ætsende komik og letsindig alvor stiller Nikoline Werdelin skarpt på de måske-egnede i smartphonens tidsalder.

Harald er i skånejob som kustode på Thorvaldsens museum. Han lever alene, spiller violin og har ikke noget internet. Han prøver at holde afstand til verden af 2017 og dens brag, skrig, sex, nyheder, vækst, eksplosioner, devices og attentater. Da han får en ny violinlærer, en sød, ung kvinde, er freden forbi. Han får brug for sin uforudsigelige familie – sin karismatiske mor, der netop er vendt hjem fra New York, sin stedfar, der er professor i international politik og på vej ud af sit femte ægteskab, sin stedsøster, der er ved at opsøge et af verdens brændpunkter. For at kunne matche en ung kvinde af i dag må Harald træde ind i sin samtid og bevæge sig ud i nyhedsbombardementet og den digitale verden.

Med Stjernefamilien er dramatikeren Nikoline Werdelin tilbage på Det Kongelige Teater for første gang siden 2005. Forestillingen er hendes niende. Hun har flere gange vundet en Reumert som Årets Dramatiker, ligesom hun har modtaget Holbergmedaljen.

Forestilling: Stjernefamilien
Spiller: Det Kgl Teater, Skuespilhuset, Store Scene
Iscenesættelse: Nikoline Werdelin
Medvirkende: Karen-Lise Mynster, Maria Rossing, Peter Christoffersen,Xenia Noetzelmann og Lila Nobel
Scenografi og kostumer: Karin Betz
Lysdesign: Clement Irbil
Komponist og musiklærer: John von Daler
Spilledatoer: 17. og 18. samt 23. og 24. marts 2017

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^