Stemningsbilleder

Stemningsbilleder

Stemningsbilleder 

Ind imellem koncertindslagene på Skanderborg Festivalen, er der tid til at gå rundt og kigge på og opleve de mange finurlige og spændende indslag, der foregår på festivalområdet. Og der er nok at kigge på, se bare her ...

Af Søren Romar
Foto Lotte Romar



Ind imellem koncertindslagene på Skanderborg, er der tid til at gå rundt og kigge på og opleve de mange finurlige og spændende indslag, der foregår på festivalområdet. Og der er nok at kigge på - se bare her ...:




Roser og søde smil
En af de fine happenings foregår på pladsen om formiddagen, hvor der deles roser og smil ud blandt festivalgæsterne. Det er en kær og sjov start på endnu en festivalsdag – og man kan ikke undgå at komme i godt humør.


Klik for at se foto i stor størrelse









Festivaldagen starter med en lun bajer
En del festivalgæster foretrækker nu, at starte dagen med lune dåseøl i gode venners selskab. Nu er øl jo kendt for sit høje indhold af gode B-vitaminer, hvilket jo siges at genopbygge og styrke nerver og hjerne. Og det kunne man jo nok få brug for, hvis man vil nå rundt til samtlige koncerter på festivalen...










5 meter bordfodbold
Rundt omkring på festivalpladsen er der opstillet boldfodboldspil. Det er nogle helt særlige borde, trukket ordentligt ud i 5 meters længde! Her er plads til 24 spillere ad gangen!!












Festlig festivals-festtøj
En del af gæsterne har iført sig fantasifulde udklædninger, og skaber fryd og god stemning omkring sig, når de bevæger sig rundt på pladsen.

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^