Sanne Salomonsen - Her er dit liv

Sanne Salomonsen - Her er dit liv

Sanne Salomonsen - Her er dit liv 

På fredag kan du opleve Sanne Salomonsen hyldet for al den glæde og energi, hun gennem årtier har bragt ind i de små hjem og på de store danske rockscener ...

Først troede Sanne Salomonsen, at hun skulle medvirke i et foto shoot, som hun har gjort adskillige gange i løbet af sin lange karriere. Men da Puk Elgård pludselig dukkede op, blev det klart for Sanne, at dagen skulle forløbe noget anderledes, end hun havde regnet med. Heldigvis lod Sanne sig overtale til at skifte fotostudiet ud med tv-studiet og takkede ja til at være hovedperson i ”Her er dit liv”.
På fredag kan du se programmet, som hylder Sanne for al den glæde og energi, hun gennem årtier har bragt ind i de små hjem og på de store danske rockscener.

Lille Sanne Superstar
Sanne Salomonsen debuterede som 14-årig, og hun fik hurtigt tilnavnet "Lille Sanne Superstar". Som purung medvirkede hun i forskellige musical-opførelser, for eksempel Hair, Godspell og Touch. Sanne var kun 17 år, da hun udgav hun sit første soloalbum og i løbet af sine 20’ere var hun både frontfigur i 80’er bandet Sneakers samtidig med, at hun sang i Anne Linnet Band.

Rockmama og teaterdiva
I 1984 spillede Sanne med i Anne Linnets musical Berlin '84 og et af hendes største hits fra forestillingen, Misbrugt og forladt brændte sig ind i sjælen hos danskerne. Året efter genoptog Sanne sin solokarriere med lp´en Sanne Salomonsen, som blev et stort comeback med udsolgte koncerter i både Danmark og Sverige.

I 2001 kunne man opleve Sanne Salomonsen i hovedrollen som Evita Peron i musicalen 'Evita' og i 2005 stod Sanne atter på teaterscenen ved hendes "selvbiografiske" The Show på Bellevue Teatret nord for København.

Sanne Salomonsen havde en pause fra musikken efter, at hun blev ramt af en blodprop i 2006. Men Sanne kæmpede sig tilbage og siden 2009 har hun på ny glædet sine fans med koncerter og ny musik. På fredag er der igen mulighed for at se og høre mere til en af tidens mest succesfulde sangerinder på den danske rockscene.

Her er dit liv: Sanne Salomonsen. Fredag den 2. december kl. 20.00 på DR1

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^