Musikkens dag 2007

Musikkens dag 2007

Musikkens dag 2007 

Torsdag den 19. april 2007 er det Musikkens Dag. Det bliver i år et rigtig spændende arrangement, med en perlerække af gratis koncerter ...

Torsdag den 19. april 2007 er det Musikkens Dag. Det bliver i år et rigtig spændende arrangement, med en perlerække af gratis koncerter i offentligheden og på utraditionelle scener, når alle landets 1.300 konservatorie-studerende vil vise de mange musikalske talenter frem for den brede offentlighed.

Målet er at give spændende oplevelser til masser af mennesker, meget gerne på steder hvor der kun sjældent forekommer musik. Der vil være koncerter over hele landet med de studerende fra Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense og København. Der er allerede booket koncerter på hovedbanegårdene i de fem største byer, samt koncerter på en række af firmaer og på en masse spillesteder.

Alle de studerende spiller gratis på Musikkens Dag. På denne måde håber arrangørerne at de studerende og musikkonservatorierne får skabt en musikalsk goodwill i befolkningen.

Bag Musikkens Dag
Musikkens Dag arrangeres af De Konservatoriestuderendes Landsråd (DKL) og støttes økonomisk af Dansk Musiker Forbund. DKL har ansat Ricco Kjær som landskoordinator for Musikkens Dag. Ricco Kjær er selv konservatorieuddannet trommeslager og sammen med DKL, konservatorierne og Dansk Musiker Forbund vil han sørge for at koordinere arrangementet og projekteringen i de taskforces af studerende, som er etableret på alle konservatorierne.

Stærke musikalske sponsorer
Udover velvillig støtte fra Dansk Musiker Forbund, så har Musikkens Dag fået en hovedsponsor. Hovedsponsor er det Århus-baserede holdingselskab Schouw & Co, som blandt andet ejer firmaet Martin, der er er verdens førende producent af computerstyret effektlys. Der vil blive leveret Martin lys til et par udvalgte spektakulære koncerter på Musikkens Dag, ligesom at grupper af studerende skal ud og spille koncerter på flere virksonheder, der ejes af Schouw & Co.

På hjemmesiden kan man læse meget mere om arrangementet, og se hvor og hvornår koncerterne finder sted.

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^