Loppemarkeder i Sverige

Loppemarkeder i Sverige

Loppemarkeder i Sverige 

Skal sommerferien afholdes i Sverige og hører du til dem der godt kan lide at gå på loppemarkeder, så er denne guide uundværlig !

Er du loppemarkedentusiast venter skønne og stemningsfulde loppemarkeder på den anden side af broen. Svenskerne har en lang tradition for at afholde loppemarkeder - eller ”loppis” som det hedder på svensk.

Fra april og hele foråret og sommeren igennem, afholdes loppemarkeder over de meste af Sverige. Her finder man smukke, antikke møbler, porcelæn, glas, keramik, smykker, legetøj og andre gamle fine ting og sager.

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^