Kulturhavn 2006

Kulturhavn 2006

Kulturhavn 2006 

Danmarks største havnefestival der starter fredag den 4. august – byder i år på 85 forskellige gratis aktiviteter ...

Kulturhavn 2006 byder på aktiviteter som rafting i gummibåd, vandski og wakeboard, skak med kæmpebrikker, amerikansk fodbold, footbag, redningsøvelse med helikopter og meget mere...Foto: Kulturhavn

I år afholdes Danmarks store årlige kultur- og havnefestival KULTURHAVN for sjette gang og løber af stablen fra fredag den 4. til søndag 6. august i havneparken på Islands Brygge, hvor der udbydes 85 forskellige aktiviteter og gratis oplevelser for hele familien.

Siden 2001 har hundredvis af foreninger tilbudt københavnere og turister et overflødighedshorn af gratis oplevelser til alle sanser – fra musik og dans, til vovede udspring, sejlads i havnen og begivenheder i havneområdet. Og sidste sommer kunne KULTURHAVN oven i købet bryste sig af at melde totalt udsolgt til den gigantiske udendørs opsætning af Den Lille Havfrue på en flydende scene med over 650 medvirkende amatører foran Den Sorte Diamant.

Årets festival bliver ”skudt” i gang med et brag fredag den 4. august kl. 14.00 af overborgmester Ritt Bjerregaard. Her vil en række vandskiklubber åbne festivalen med et storstilet stort vandski-, jetski- og wakeboardshow i havneløbet ud for Islands Brygge. Fredag aften er der live musik og fyrværkeri ved Fisketorvet. Der er koncerter inde og ude med Anna David, Andrew Strong og Caroline, og ved midnatstid er der stort festfyrværkeri.
Og så vil resten af weekenden stå i foreningslivets tegn, hvor titusindvis af besøgende hele weekenden kan prøve kræfter med de i alt 85 forskellige gratis aktiviteter.

Blandt de nye spændende aktiviteter på årets festival kan nævnes amerikansk fodbold, footbag, skak med kæmpebrikker, undervisning i vandski og wakeboard, latinamerikansk dans, sejlture til Nokken, riverrafting i gummibåd og en redningsøvelse med Søværnets redningshelikopter lørdag formiddag.

Alle danseaktiviteter foregår i Danseteltet, hvor der bliver mulighed for at se og lære alt fra swingdans over græsk dans og mavedans til columbiansk folklore og linedance.

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^