Kid creole & the coconuts

Kid creole & the coconuts

Kid creole & the coconuts 

Med smittende energi, styrede karismatiske August Darnell - alias Kid Creole - sit storswingende band, og leverede lørdag masser af medrivende latino-musik på Skanderborg Festivalen.

Af Søren Romar Foto Lotte Romar

Med smittende energi, styrede karismatiske August Darnell - alias Kid Creole - sit storswingende band, og leverede lørdag, masser af medrivende latino-musik og show på Skanderborg Festivalen. Fem danske musikere lagde bunden for den karismatiske frontfigur, hans helt suveræne blæsertrio og de tre dejlige korsangerinder The Coconuts.

Kid Creole optrådte som vanligt iført suit og bredskygget hat, og leverede et show, så bøgescenen gyngede. Helt overraskende, viste det sig, at der var inviteret en hemmelig gæst, som til publikums begejstring, viste sig at være vores egen Thomas Helmig. Tydeligt var det, at Thomas, ligesom vi, befandt sig god i selskabet.





Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^