Italiensk marked ved thorvaldsens museum

Italiensk marked ved thorvaldsens museum

Italiensk marked ved thorvaldsens museum 

Er du glad for italienske delikatesser og boligtilbehør kan du tre sommerlørdage i august besøge det stemningsfulde marked ved Thorvaldsens Museum...

Arrangement: Italiensk marked
Afvikles: 11., 18. og 25 august 2007
Entré: Gratis entré og omvisning på
Thorvaldsens Museum, hele dagen


Italienske markeder
Tre sommerlørdage i træk står Bertel Thorvaldsens Plads i Italiens tegn, nemlig d. 11., 18. og 25. august. Her afholdes traditionen tro et stort italiensk marked med boder der bugner af italienske lækkerier.

Udover oliven, ost og vin lokker markedet også med tøj, boligtilbehør og biler. Der er noget for enhver, og når sulten og tørsten melder sig, er der masser af italienske delikatesser på markedspladsen til at spise på stedet eller til at tage med hjem.

Den italienske inspiration kan man nyde mere af inde på museet, hvor der alle tre markedsdage ekstraordinært er gratis adgang og gratis omvisninger dagen igennem.

Hvorfor et italiensk marked foran Thorvaldsens Museum?
Thorvaldsens Museum blev bygget i 1839-48 for at huse den berømte danske billedhugger Bertel Thorvaldsens egne kunstværker samt hans omfangsrige private kunstsamling. Thorvaldsen (1770-1844) levede og arbejdede over 40 år i Rom, og han havde derfor et tæt forhold til den italienske kultur. Da Thorvaldsens Museum i 2002 fik en ny forplads, tegnet af landskabsarkitekten Torben Schønherr, besluttede museet at udnytte den til at gøre opmærksom på Thorvaldsens livslange tilknytning til Italien og Rom ved at afholde et levende og broget marked lig de folkelige markeder, der har været et naturligt element i det italienske gadebillede og byliv i århundreder.

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^