Home & garden

Home & garden

Home & garden 

Europas førende livsstilsudstilling er i København den 4.-7. august...

HOME & GARDEN – Europas førende livsstilsudstilling er i København den 4.-7. august

HOME & GARDEN afholder den 4.-7. august 2005 en eksklusiv udstilling inden for bolig- og haveindretning, gastronomi og livsstil i Bernstorff Slotshave i Gentofte.

På udstillingen præsenterer et stort antal nationale og internationale udstillere deres kvalitetsprodukter inden for bolig og interiør, haveindretning, gastronomi og livsstilsprodukter. Udstillerne repræsenterer alle unikke varer, hvoraf flere er helt nye på det danske marked.

Mød Stig Lauritsen fra Have Haves m.fl.

Udover udstillerne foregår der alle dage spændende events, fx fortæller Stig Lauritsen fra Paradehuset på Gisselfeld og tv2-programmet Have Haves om sensommerhaven, om valg og behandling af årstidens planter. Michala Martens-Dæhnfeldt fra firmaet Room Change holder foredrag om neo feng shui indretning og dens påvirkning på vores omgivelser. Desuden er der musikalske indslag i form af jazz og harmonikaspilleren Lars Grand.

Tag børnene med

For børnene er der historiefortællinger om Bernstorff Slots tidligere beboere, Christian IX og Dronning Louise, der brugte slottet som sommerresidens.

Nemt at komme til HOME & GARDEN udstillingen

Det er nemt at komme til HOME & GARDEN udstillingen i Bernstorff Slotshave, Gentofte. Der er kun 10 minutters kørsel fra København, 20 minutters kørsel fra byer som Hillerød og Hørsholm og 5 minutter fra motorvejen.

Så kom og oplev flot boligtilbehør, lækre kulinariske oplevelser og eksklusive livsstilsprodukter samt et varieret eventprogram, der tilsammen gør udstillingen fuld af livsglade og spændende oplevelser for både voksne og børn.

I ni år har HOME & GARDEN afholdt livsstils-udstillinger rundt om i Europa. I 2004 var der 300.000 besøgende på HOME & GARDEN’s 16 udstillinger i Tyskland, Østrig og Schweiz. I år er HOME & GARDEN i Danmark for første gang.

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^