Freestyle factory

Freestyle factory

Freestyle factory 

Inspirationen til det unikke køb ligger lige om hjørnet på Vesterbro den anden weekend i november...

Messe: Freestyle Factory
Adresse: Råhuset, Halmtorvet 13, Onkel Danny´s Plads, Vesterbro
Dato: lørdag og søndag den 11 og 12. november
Åbningstider: kl. 11-18.

Elverlette kjoler og ekstravagante smykker
Tre skridt fra Øksnehallen på Halmtorvet i Københavan åbner Råhuset sine rustikke lokaler for en ny basar med designgruppen Freestyle Factory.

Gør et unikt køb af sushiporcelæn, elverlette kjoler, kunstneriske frakker, elegante skåle og ekstravagante smykker lørdag og søndag d. 11. og 12. november bag Café Mandela på Halmtorvet 13. Vesterbro.

Freestyle Factory blev dannet for seks år siden og har oplevet en stigende tilstrømning af publikum og designere. I år kan man finde Pia Baastrups superfine japanskinspirerede porcelæn, Met´Marie E. Lambers tastaturbrocher og manchetknapper, Suse Hartungs populære og farvestrålende regnfrakker, og Sine Strøms eventyrlige kjoler.

Som noget nyt har designgruppen inviteret eleverne fra Institut for Ædelmetal som præsenterer deres unikasmykker og i basarens workshop kan man selv sætte sit præg på de produkter man vil købe.

”Vi var en flok designere som startede Freestyle Factory for at have et sted hvor man kan inspirere hinanden, og det er virkelig vokset.
Før ringede vi rundt for at få fat i designerne, nu får vi flere og flere henvendelser og folk som nærmest tigger og beder for at komme med. Vi er blevet nødt til at vælge ud og i år bliver det en virkelig flot basar.” siger en af arrangørerne af Freestyle Factory, Sidse Koppel. ”For os er det et eksperimenterende netværk, hvor man kan afprøve nogle produkter, for publikum er det chancen for at opleve en summende basar med mange mennesker og meget at røre ved. Og så kan de købe unikt design der ikke er sat i masseproduktion.”

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^