De eneste to

De eneste to

De eneste to 

Bøgepladsen var pakket, da Simon Kvamm og Peter Sommer spillede deres måske sidste koncert sammen ...

Af Søren Romar Foto Lotte Romar

Bøgepladsen på Skanderborg Festivalen var pakket, da Simon Kvamm og Peter Sommer spillede deres måske sidste koncert sammen. I hvert fald proklamerede de, at de holder en pause efter Skanderborg.

De to jyder, som var på hjemmebane i Bøgeskoven, leverede en fornem optræden med deres spændene, tekststærke sange, som publikum højt og tydeligt beviste, at have taget til sig.

Med så meget vellyd og så mange begejstrede fans, mon så ikke vi kommer til at høre fra dem som duo igen? Nu sender de jo i hvert fald en remixcd på gaden mandag ...

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^