Copenhagen international film festival

Copenhagen international film festival

Copenhagen international film festival  

Fra d. 21. september til d. 1. oktober 2006 præsenteres publikum for de bedste og nyeste europæiske film....

Debutanten Florian Henckel von Donnersmarck tackler med Das Leben der Anderen (The Life of Others)den østtyske efterretningstjeneste Stasis metoder og har helt fortjent været et hit hos kritikere såvel som publikum i Tyskland, siger siger programchef Jacob Neiiendam...Foto: Das Leben der Anderen

Fra den 21. september til den 1. oktober 2006 præsenteres publikum for de bedste og nyeste europæiske film. Der lægges ud med verdenspremieren på Lars von Triers Direktøren for det hele.

Festivalprogrammet viser kvaliteten, dybden og bredden i europæisk film: Fra gribende dramaer og storslåede tragedier over intelligente thrillere til larmende ramasjang og lækker romantik. Mange af filmene er ikke i dansk biografdistribution og derfor er festivalen eneste chance for at se filmene i biografen.

Filmåret 2005-2006 har været fremragende for tyske film og derfor har Copenhagen International Film Festival dedikeret en hel serie og en hel dag til de bedste af dem. Der har faktisk været så mange stærke titler, at ikke mindre end to af dem har fået plads i festivalens konkurrence, hvor de kæmper om én af de eftertragtede Gyldne Svaner.

Das Leben der Anderen er den ene tyske film i konkurrencen, den anden er Vanessa Jopps Komm Näher (Happy as One), en Italiensk for Begyndere-agtig historie om tre meget forskellige søstre på jagt efter lykken i Berlin anno 2006.

Programmet kommer på gaden den 3. september og vil desuden kunne ses på

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^