Ang Lee vinder sin anden Oscar!

Ang Lee vinder sin anden Oscar! 

Sidste gang det lykkedes for ham var i 2006, hvor han vandt for "Brokeback Mountain", og i nat løb Ang Lee igen med statuetten for "Bedste Instruktør". Denne gang for "Life of Pi", som også vandt priser i kategorierne "Original Score", "Fotografering" og "Visual Effects".

Ved nattens uddeling takkede instruktøren filmguderne og delte prisen med de 3.000 mennesker, han har arbejdet sammen med på filmen.

"Life of Pi" er den enestående fortælling om en ung mand, der overlever en tragisk skibsulykke og kommer ud på en fantastisk rejse.
Filmen har været en stor succes verden over, og den har i Danmark solgt mere end 180.000 billetter.

Forår
Livsstilsmesser 

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Kultur
Krimimessen 

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I marts/april afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^