Min Gå App: Hjerteforeningen lancerer nemt værktøj til motion

Kategori: Kom i form

Min Gå App: Hjerteforeningen lancerer nemt værktøj til motion 

Med ny, gratis app til din smartphone kan du blandet andet følge dine gåture, invitere dine venner til at gå med og dele dine oplevelser med andre. Appen er nem og brugervenlig, og Hjerteforeningen har allerede lagt alle deres Hjertestier og Ladywalk-ruter ind på appen som inspiration til en ture.

Du kan se din gåtur i detaljer på et kort. Her kan du både følge antal skridt, kilometer og total tid, du har gået, samt hvor mange gåture du har været på. Du kan holde pause undervejs på din tur ved at trykke 'Pause gåtur', og du kan altid genoptage turen ved at trykke 'Genoptag gåtur'.

Endelig kan du også dele med billeder og tekst samt anmelde via appens smileys, hvis du har lyst.

Når du downloader appen, har du taget det første skridt mod et sundere og mere aktivt liv ved at blive en del af 'Min Gå App'-fællesskabet.

Kom i form
Kom i form på den halve tid 

Halvér din træning: Spurt i 10 sekunder, løb 20 sekunder i moderat hastighed og 30 sekunder langsomt hvert minut. Det er opskriften i den effektive intervaltræning.

Læs mere
Kom i form
Pilates - styrker & smidiggør 

Der er god grund til at pilates er en af de mest populære træningsformer ...

Læs mere
Kom i form
Pas godt på din ryg 

Du kan forebygge rygproblemer, styrke muskulaturen i ryggen og opnå større smidighed og en bedre holdning gennem øvelser ...

Læs mere
Kom i form
Solhilsen med Susy Grundahl 

Fra Susy Grundahls livsstilsbog "Retrokuren", bringer vi her et uddrag i form af Susys instruktion til yogaøvelsen "Solhilsen" ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^