Shorts i bambuskvalitet JBS
Strandtaske Rice
Hængesofa Rivièra Maison
Tank top i bambus materiale
Kategori: Jul
Lav en fin adventsgren
Redaktionen

Naturens materialer kan omsættes til fint pynt, møbler, dekorationer og gaver. Find masser af dejlig inspiration i bogen 'Tag naturen med hjem'. Fra bogen bringer vi her ide til en smuk adventsgren.

Tag naturen med hjem
Ti skridt udenfor din hoveddør venter naturen på dig. Haven eller den nærmeste park er fyldt med nedfaldne blade, og skoven gemmer på grene, kogler og frø. Alt sammen kan kan omsættes til noget smukt at se på, lave personlige gaver af og indrette anderledes med. Hvis du mangler inspiration, så kan vi varmt anbefale Pia Krøyer og Christina Kjeldsens bog Tag naturen med hjem. Fra bogen bringer vi her deres ide til en smuk adventsgren.
Der er skruet helt ned for farverne, som er holdt i de hvide, sort og naturbrune trænuancer. Det glkder både for grenen, pynten og snorene, der hænger ned fra adventsgrenen.

  • Brug en smuk og tør gren fra skoven og spraymal den sort.
  • Hæng grenen op ved at lade den hvile på to skruer i væggen.

Sorte kogler og skaller
Spraymal valnøddeskaller sorte. Skru forsigtigt en lille messigkrog i toppen af valnøddeskallen - og hæng det i en snor evt. sammen med en skive råt træ.

Grenen er pyntet med kogler og skaller malet sorte som skovens muld, og blade dyppet i gips, så de ligner kridhvid, skrøbelig porcelæn.

Kridhvide gipsdyppede blade
Inkapsl efterårets kogler og blade i alabastergips, så de bliver til porcelænsagtig og kridhvid pynt. Gipsblandingen skal være tynd som kernemælk, så du nemt kan dyppe de tørrede blade, kogler og frøskaller i blandingen. Alabastergips fås hos Panduro Hobby.

Husk: Sørg for, at både kogler og blade er helt tørre! Hvis de stadig er fugtige, sprænger de gipsen, når de hærder. Dyp gerne flere gange, og leg dig frem med forskellige naturfund.

Stjerner i papirler
De flade, hvide blade, stjerner og cirkler er lavet i papirler. Det er nemt og blødt at forme og rulle ud, og bagefter kan du stikke pynt ud med forme eller skære til omkring et blad. Stik et hul til opbæng med et sugerør, eller for en stilk på bladene, som du kan vikle sor omkring, inden du lægger leret til tørre. Papirleret krøller og bugter sig gerne lidt, når det tørrer, med det gør kun den blege og matte hvid pynt ekstra fin.

Julestemning
Pakkekalendere: 12 smukke idéer

Så er det ved at være sidste udkald, hvis man gerne vil begejstre nogen med en fin pakkekalender. Her er årets pakkekalendere fra blandt andet Body Shop, Karamelleriet, Nilens Jord, Rituals og Teministeriet.

Læs mere
Julestemning
DIY: Materialer til juledekoration

At binde julekranse og granguirlander, pynte julegrene og smukke juledekorationer er ægte julehygge, og for mange af os en sjælden lejlighed til at beskæftige os med kreative sysler.

Med bordet fuld af duftende gran, halmkranse, kogler og agern, silkebånd, vindseltråd og julepynt, har man alt hvad...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Tank top i bambus materiale

Tank top i bambus materiale

Havestol Rivièra Maison

Havestol Rivièra Maison

Sommerstel med David Austins roser

Sommerstel med David Austins roser

Vandkande 2-liters

Vandkande 2-liters

Nye Bøger
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Læs mere
Keto på 4 uger - Jane Faerber

Med Keto diæt oplever mange et mere stabilt blodsukker og varigt vægttab. Jane Faeber er kostrådgiver og blogger om sundkost, LCHF og Keto på den populære blog Madbanditten. Med hendes nye bog 'KETO på 4 uger' præsenterer hun stribevis af lækre opskrifter til Keto samt en overskuelig 4-ugers plan...

Læs mere
Overvind din Overspisning, af psykolog Christina Villendrup Lynge

Med Christina Villendrup Lynges bog 'Overvind din Overspisning' får man indblik i hvad overspisning og BED handler om, hvordan man identificerer tegnene på BED hos sig selv og andre, og hvordan man kommer af med sin spiseforstyrrelse.

Læs mere
Stærk, let og mæt

Hvis du nyder Anne Hjernøes selskab og gennem årene har fulgt hende som tv-vært i dejlige livsstilsprogrammer, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, badehoteller og øer, så har du måske bemærket, at hun har tabt sig. Faktisk har hun smidt hele 20 kilo...

Læs mere
Det Skriver Andre Medier...
07.07.2020

Etisk Råd: Hvem er de sårbare under coronakrisen?

Etisk Råd

Coronaepidemien har vist os, at sårbare grupper bliver ramt særlig hårdt. Helt aktuel er debatten om de ældre på plejehjem og de omfattende besøgs- og omgangsrestriktioner, der har været indført for at begrænse smittespredningen... Læs mere


27.04.2020

Coronakrisen slider mest på kvinders psykiske trivsel

Institut for Klinisk Medicin ved Aarhus Universitet

Meget tyder på, at livet med corona-truslen sænker humøret mest hos kvinder, konstaterer professor Søren Dinesen Østergaard fra Aarhus Universitet på baggrund af en nypubliceret undersøgelse. Læs mere


21.03.2020

Corona-måling: Befolkningen har stor tillid til regeringens håndtering

Finans.dk

85,2 procent af befolkningen er enten enig eller helt enig i regeringens håndtering af coronakrisen. Det viser en måling fra Voxmeter, ifølge Finans. Læs mere


20.03.2020

Pensionerede læger melder sig ind i coronaberedskabet

Jyllands-Posten.dk

1261 danske pensionerede læger er klar til at indgå i coronaberedskabet, skriver Lægeforeningen i en pressemeddelelse. Formanden for Foreningen af Pensionerede Læger, Mogens Hüttel på 74 år, er en af de læger, som er klar til at blive en del af coronaberedskabet.

"Man er læge hele livet. Det ligger... Læs mere


20.03.2020

Hjertenyt: Hvad hvis jeg er smittet som hjertesyg?

Hjerteforeningen

Hjerteforeningen modtager mange spørgsmål fra bekymrede danskere omkring coronavirus (COVID-19) og hjerte-kar-sygdom, derfor har de oprettet en videnbank, hvor de samler og deler den vigtigste viden til hjertepatienter og pårørende. Læs mere


20.03.2020

Coronavirus - hvis flyet, rejsen eller arrangementet er aflyst

Forbrug.dk

Forbrugerstyrelsen har samlet information om, hvilken betydning en aflysning har for dig, der har købt flybilletter, pakkerejser eller billetter til arrangementer, der bliver aflyst som følge af coronavirus. Læs mere


Arkiv

^