Julemarked på Kongens Nytorv 2023

Kategori: Julemarkeder

Julemarked på Kongens Nytorv i København er placeret mellem Strøget og Nyhavn. Her finder man den dejligste julestemning, små hyggelige boder, julelækkerier - og julemanden naturligvis. Entreen er gratis, så der er al mulig grund til at lægge vejen forbi, når man er besøger København i julen. Julemarkedet er åbent hver dag fra 1. november og frem til jul.

Julemarked på Kongens Nytorv 2023 

I hjertet af København på det smukke gamle Kongens Nytorv, fejres julen med nostalgi og hygge. Her mellem Strøget, det juleudsmykkede Hotel D´Angleterre og Nyhavn holder årets store, stemningsfulde ’Julemarked Kongens Nytorv’ til.

Inspireret af nogle af verdens mest feterede julemarkeder, og pyntet op efter alle kunstens regler, er det en juleoplevelse af absolut internationalt format. Duftende gran, juledekorationer og julebelysning, og små boder med udstillere fra ind- og udland, skaber den helt perfekte juleidyl.

Med rigtigt meget at kigge på, og masser af inspiration til årets julegaver, juledelikatesser og julepynt, kan man have brug for en lille pause undervejs , og her venter der det helt store udvalg af alverdens julegodter, julebagværk, og selvfølgelig også duftende dejlig julegløgg og andre varme drikke man kan varme sig på.

Udflugten til julemarkedet på Kongens Nytorv er en herlig oplevelse for hele familien, og en oplevelse, der med garanti vækker julehumøret hos både store og små.

Julemarked på Kongens Nytorv holder åbent i perioden:

  •  3. november - 21. december 2023

Åbningstider:

  • Mandag til onsdag: 11.00-19.00
    Torsdag: 11.00-20.00
    Fredag: 11.00-21.00
    Lørdag: 11.00-21.00
    Søndag: 12.00-19.00

Entré:

  • Gratis

Adresse:

  • Kongens Nytorv, København

Hjemmeside:

Facebook:

Instagram:

Til udstillere:

Julemarkeder
Jul i Den Gamle By 2023 

I november fejrer Den Gamle By julen med en tidsrejse gennem 400 års julehistorie. Her kan du opleve nostalgi og julestemning, smage på julens traditionelle lækkerier og finde den fineste pynt i butikkerne i byens julepyntede gader.

Lad børnene gå på opdagelse på nisseloftet, og tag en snak med…

Læs mere
Julemarkeder
Julemarked på Trapholt 2023 

Professionelle kunsthåndværkere, unikaværker og designprodukter, live julemusik, gløgg og æbleskiver. Der er varmet op til en hyggelig juleweekend, når Trapholt åbner dørene til det traditionsrige julemarked i november.

Læs mere
Julemarkeder
Jul på Kronborg 2023 

I julen skaber Kronborg rammen om en magisk juleoplevelse med madmarked, juleboder med kvalitetsvarer, gaveidéer og familiehygge. Børnene kan komme i julehumør med børneværksteder, og højtlæsning. For de voksne gæster lokker Kronborg blandt andet med julejazz og gospelkoncerter.

Ligesom tidligere…

Læs mere
Julemarkeder
Julemarked på Tirsbæk Gods 2023 

I julen skaber Tirsbæk Gods de fineste, stemningsfulde rammer om årets julemarked. Her er pyntet op og der serveres duftende krydret gløgg og lune æbleskiver. Små juleentusiaster vil være godt underholdt med aktiviteter, og familien kan drage ud og fælde årets juletræ ...

Læs mere
Julemarkeder
Jul på Gammel Estrup 2023 

Der venter den dejligste julestemning, når Gammel Estrup lukker dørene op i julen. Her er juleaktiviteter for børn, juleklip og duftende julebagværk i herregårdskøkkenet. De smukke gamle sale, stuer og gemakker er pyntet op, og her kan man rigtigt få set og oplevet, hvordan julen foregik i…

Læs mere
Julemarkeder
Danish Christmas Markets 2023  

During November and December danes celebrate Christmas with romance and nostalgia. If you want to experience true Nordic Christmas spirit you have to visit the local christmas markets, or 'Julemarkeder' as they are called in danish.

Læs mere
Julemarkeder
Jul på Gavnø 2023 

På Gavnø Slot ved Næstved begynder juleeventyret, når porten åbnes til årets smukke julemarked. Over to weekender i november inviterer baronessen på Gavnø indenfor, hvor der er pyntet op til jul.

Det er 16. gang at det historiske herregårdsanlæg fra 1800-tallet danner scenen for et stemningsfuldt…

Læs mere
Julemarkeder
Jul på Herregården Sønderskov 2023 

Julemarked på herregården Sønderskov er et af Sydjyllands mest populære julearrangementer. I begyndelsen af december er den smukke, gamle herregård pyntet op til jul, og her blandt de hyggelige stande dufter der godt af julebag og andre julelækkerier.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^