Kategori: Julemarkeder

Camilla Plums Økologisk Julemarked 2023 

Igen i år lægger kogekone og forfatter, Camilla Plum, hus til en julestue med masser af velduftende, velsmagende og julede oplevelser for både børn og voksne.

Arrangementet foregår på Camilla Plums gård, Fuglebjerggaard i Helsinge, hvor gården er fyldt til randen med delikate lækkerier og kreative idéer til jul og gaver.

Datoer:

  • 1. til 22. december 2023

Åbent:

  • 10.00-16.00 hver dag

Følg med i nyheder fra Fuglebjerggaard

Adresse:

  • Fuglebjerggaard: Hemmingstrupvej 8, 3200 Helsinge
  • Landhandelen i Jægersborgade 17, 2200 København N
Julemarkeder
Julemarked på Voergaard Slot 2023 

I julen danner Nordjyllands eventyrlige renæssanceslot, Voergaard Slot ved Dronninglund, rammen om et helt overdådigt julemarked.

Tag hele familien med og kom indenfor på slottet, hvor Bjarne Als fra Bering House of Flowers i kompagniskab med kagekunstneren Anne-Mette Juel Svensson har iklædt de…

Læs mere
Landet Rundt
Julemarkeder 2023 - Tip os om julemarkeder 

Kom med og oplev stemningen, når Danmarks fine, gamle slotte, godser, gårde, torve og pladser samt museer og forlystelsesparker fejrer julen med hyggelige julemarkeder.

Her venter ægte julestemning med masser af julelækkerier, gløgg og æbleskiver, hyggelige aktiviteter, boder med kunsthåndværk og…

Læs mere
Julemarkeder
Julemarked Højbro Plads 2023 

En slentretur ned ad Strøget i gamle København i julen, er en særlig fornøjelse for hele familien, og når man når til Højbro Plads kulminerer julestemningen i årets overdådige julemarked, ’Jul på Højbro Plads’.

Her mellem de smukke, gamle bygninger, hvor prominente danskere residerede i gamle…

Læs mere
Julemarkeder
Julemarked på Kongens Nytorv 2023 

I hjertet af København på det smukke gamle Kongens Nytorv, fejres julen med nostalgi og hygge. Her mellem Strøget, det juleudsmykkede Hotel D´Angleterre og Nyhavn holder årets store, stemningsfulde ’Julemarked Kongens Nytorv’ til.

Inspireret af nogle af verdens mest feterede julemarkeder, og pyntet…

Læs mere
Julemarkeder
Julemarkeder Sjælland 2023 

Det er den tid på året, hvor alle - store som små - kan glæde sig til julefest og traditioner på landets stemningsfulde julemarkeder. Her hører duften af gløgg og æbleskiver til oplevelsen i hyggelige og nostalgiske omgivelser. Her får du et overblik over årets fineste julemarkeder på Sjælland.

 

Læs mere
Julemarkeder
Julemarkeder Jylland 2023 

November og december byder Jyllands julemarkeder på den dejligste julestemning. Det er den rene romantik og nostalgi, og det er ikke svært at forstå, hvorfor en udflugt til det lokale julemarked kan blive en fast tradition i familien.

Her får du et overblik over årets fineste julemarkeder i…

Læs mere
Julemarkeder
Julemarkeder Fyn 2023 

Julemarkeder er en herlig tradition - og i november & december afvikles julestuer og julemarkeder over hele landet. Ikke mindst på Fyn er der flere dejlige juleoplevelser i vente. Tag på udflugt til Engestofte Gods og Boltinggaard Gods, hvor der igen i år er pyntet op til jul.

Her finder du også…

Læs mere
Julemarkeder
Gisselfeld Juletorv 2023 

Ligesom tidligere år, fejrer det smukke Gisselfeld Kloster igen julen med det traditionelle juletorv..

Læs mere
Julemarkeder
Jul på Bakken i Klampenborg 2023 

Læg vejen forbi verdens ældste forlystelsespark i juleperioden - når der igen i år åbnes for Jul på Bakken. Det bliver en magisk jul for gæster i alle aldre, hvor fantastiske oplevelser rundt på Bakken vil overraske og skabe uforglemmelige minder.

Læs mere
Julemarkeder
Jul i Tivoli 2023 

Til og med nytårsaften står den på sne, glaskugler, nisser og julehygge i Tivoli. Som altid til Jul i Tivoli er forlystelseshaven fyldt med små spændende boder, hvor man kan købe alt fra gløgg og flæskestegssandwich til julepynt og strikvarer. Mange af boderne ligger i den lille landsby; Bjældevang,…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Havebog: Skærehave med planteliv, af Liv Nørgaard Meinert

Har du en drøm om en blomstrende have, hvor du kan plukke dine egne smukke buketter? Med bogen 'Skærehave med planteliv - Dyrk dine egne blomster til buketter' guider forfatter Liv Nørgaard Meinert dig fra det allerførste frøsæt til den færdige buket, og giver dig værdifuld viden om at skabe din…

Læs mere
Apela Colorado, Kvinde mellem verdenerne

’Kvinde mellem verdenerne’ er en bog, der giver indsigt i den spirituelle verden og det oprindelige folks kultur. Bogen er skrevet af forfatteren Apela Colorado, der gennem mange år har studeret sammenhængen og forsøgt at bygge bro mellem den traditionelle og moderne kultur.

Læs mere
Gemma Petherbridge 'Krystalapotekeren'

Nogen mennesker mener at ædelsten og krystaller har særlige spirituelle egenskaber, som kan påvirke mennesker og blandt andet lindre stress, søvnløshed, ængstelighed og ensomhed.

I Gemma Petherbridges smukke bog ’Krystalapotekeren’, beskriver hun i detaljer 75 krystallers healende energier, deres…

Læs mere
Anne Hjernøe - 'Stærk Overgang'

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin nye bog 'Stærk Overgang', hvor…

Læs mere
^