Sommer pasteller
Zinkbaljer
Quilttæppe
Strandtaske Rice
Kategori: Iværksætter
Iværksætter

Den væsentligste årsag til at kvinder starter selvstændig virksomhed er, at få mulighed for bedre at kunne kombinere familie og arbejdsliv, viser undersøgelser...

Den væsentligste årsag til at kvinder starter selvstændig virksomhed er at få mulighed for bedre at kunne kombinere familie og arbejdsliv, viser undersøgelser.

På KvindeGuiden modtager vi ofte breve fra kvinder der kæmper med dårlig samvittighed, fordi det kan være så svært at få arbejdsliv og familieliv til at gå op i en højere enhed; Når vi forsøger at leve op til kravene på arbejdet, går det ud over familien derhjemme, og når vi vælger at prioritere vores familie, er der sure miner på arbejdspladsen.

Frustrationer som kickstarter
Mange kvinder kæmper i årevis med at få hverdagen til at hænge sammen, før de når til erkendelsen af at det job de sidder i, ikke kan varetages af en kvinde hvis førsteprioritet er familien.

Men frustrationerne, kan blive kickstarteren til et nyt liv som selvstændig. Et liv hvor man selv er herre over sin tid og har frihed til at planlægge dagen og opgaverne, hvor man kan få lov til at passe sit barn udover ”barnets første sygedag”, hvor man kan indføre pilatestimer om formiddagen - og hvor der er plads til hormoner og følelser.

Mange kvindelige iværksættere oplever ganske vist at de arbejder mere end de gjorde da de var ansat, men arbejdspresset opleves anderledes når man er selvstændig og selv planlægger sin dag.

Drømmer dun om at starte din egen virksomhed, er det en god idé at gennemtænke og overveje grundlaget for virksomheden – og ikke mindst gennemtænke hvordan livet som selvstændig vil påvirke privatlivet, økonomien og hverdagen.

Overvejelser
? Overvej om din ide egner sig til at starte en virksomhed eller om den skal have lov til at udvikle sig på hobbyplan.

? Det er svært at opbygge en rigtig god forretning, hvis dit eneste mål er at blive rig. En ny virksomhed kræver entusiasme, vedholdenhed, udvikling og drive. Dit budskab bliver modtaget bedre, hvis modtageren oplever, at du brænder for sagen – og ikke bare vil have penge i kassen.

? Undersøg om dit produkt eller din ydelse er konkurrencedygtig på markedet. Hvem har egentlig behov for din ydelse? Hvordan får du finansieret din start og virksomhedens første år? Udarbejd en forretningsplan. Brug god tid på at sætte dig ind i dine juridiske forpligtelser.

? De færreste mennesker indeholder alle de elementer, der skal til for at skabe en god, fremadrettet, spændende og rentabel virksomhed. Hvis du erkender og accepterer det, er det lettere at gå ud søge hjælp hos andre.

? Benyt nogle de mange tilbud om rådgivning til iværksættere.

? Lad vær med at bruge hele livet på at forberede og forsikre dig selv om, at du kan. Du vil ikke kunne det hele og ikke vide alt, men hvis du er åben, vil du lære det hen af vejen.

Iværksætter
Hver tredje ny iværksætter er kvinde

Kvinderne haler ind på mændene inden for iværksætteri. Hver tredje nystartede virksomhed har nu en kvindelig ejer ...

Læs mere
Iværksætter
Pigen, som ville leve af cupcakes

I et lille, smukt konditori i Grønnegade bager 28-årige Mariam uimodståelige cupcakes ...

Læs mere
Iværksætter
E-værksætteren

E-værksætteren er en uundværlig guide til den professionelle netbutik, spækket med gode, brugbare råd fra en forfatter, der selv har fingrene dybt nede i e-handelsmulden.

Læs mere
Iværksætter
Sig det med slogans

Da vi var børn, stiftede vi bekendtskab med tidens slogans i biografrummets mørke: ”Iiiihhh de er så flinke hos Fona”, ”Kom en tiger i tanken - tank Esso”, ”Der er altid plads til en til, som bruger Rexona” o.s.v.

Læs mere
Iværksætter
Rigdom gør dig IKKE lykkeligere

Vi måler vores lykke i forhold til andres lykke. Det hævder den ansete britiske økonom og forklarer, at vores vurdering af hvor lykkelige vi er, i høj grad påvirkes af, hvad vi som enkeltpersoner har i forhold til andre...

Læs mere
Iværksætter
Nyhed til iværksættere

Nu er erhvervsportalen Virk.dk udvidet med et tema omkring firmastart.....

Læs mere
Iværksætter
Vi skal være bedre til at netværke

Vi taler meget om at netværke og vigtigheden af det. Alligevel mener hver 2. adspurgte, at de kan blive meget bedre til det og hver 4. mener ikke, at de er ret gode til at netværke...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Vandkande 2-liters

Vandkande 2-liters

Strandtaske Rice

Strandtaske Rice

Store runde solbriller

Store runde solbriller

Hængesofa Rivièra Maison

Hængesofa Rivièra Maison

Nye Bøger
Det Skriver Andre Medier...
27.04.2020

Coronakrisen slider mest på kvinders psykiske trivsel

Institut for Klinisk Medicin ved Aarhus Universitet

Meget tyder på, at livet med corona-truslen sænker humøret mest hos kvinder, konstaterer professor Søren Dinesen Østergaard fra Aarhus Universitet på baggrund af en nypubliceret undersøgelse. Læs mere


21.03.2020

Corona-måling: Befolkningen har stor tillid til regeringens håndtering

Finans.dk

85,2 procent af befolkningen er enten enig eller helt enig i regeringens håndtering af coronakrisen. Det viser en måling fra Voxmeter, ifølge Finans. Læs mere


20.03.2020

Pensionerede læger melder sig ind i coronaberedskabet

Jyllands-Posten.dk

1261 danske pensionerede læger er klar til at indgå i coronaberedskabet, skriver Lægeforeningen i en pressemeddelelse. Formanden for Foreningen af Pensionerede Læger, Mogens Hüttel på 74 år, er en af de læger, som er klar til at blive en del af coronaberedskabet.

"Man er læge hele livet. Det ligger... Læs mere


20.03.2020

Hjertenyt: Hvad hvis jeg er smittet som hjertesyg?

Hjerteforeningen

Hjerteforeningen modtager mange spørgsmål fra bekymrede danskere omkring coronavirus (COVID-19) og hjerte-kar-sygdom, derfor har de oprettet en videnbank, hvor de samler og deler den vigtigste viden til hjertepatienter og pårørende. Læs mere


20.03.2020

Coronavirus - hvis flyet, rejsen eller arrangementet er aflyst

Forbrug.dk

Forbrugerstyrelsen har samlet information om, hvilken betydning en aflysning har for dig, der har købt flybilletter, pakkerejser eller billetter til arrangementer, der bliver aflyst som følge af coronavirus. Læs mere


18.03.2020

Professor: Tidlig opsporing af coronasmitte redder liv og arbejdspladser

Statens Institut for Folkesundhed, SDU.

"Vi bør teste folk med milde symptomer og folk i risikogrupper. Tidlig opsporing vil reducere antallet af kritisk syge og afkorte længden af krisen og dermed skåne vores økonomi mest muligt", siger professor i epidemiologi ved Statens Institut for Folkesundhed, Janne Tolstrup. Læs mere


Arkiv

^