Vitrineskab i genbrugstræ
Birk Denmark<BR>- Shampoo- og balsambar
Sugerør glas
Simple Goods - Bæredygtig rengøring
Strik et hurtigt og nemt sjal
Redaktionen

Efter sommeren kommer tiden, hvor det er herligt med lune sjaler. Her får du en hurtig og nem opskrift på et lunt sjal med snoninger, hentet fra strikkebogen 'På pinde og nåle'.

Sjal med snoning

Mål: bredde ca. 160 cm - længde (målt i midten) ca. 100 cm.
Garn: Fonty Ombelle 3 ngl lysegrøn fv 1006
Pinde: nr. 20, en strømpepind som hjælpepind
Strikkefasthed i db garn: 4 masker og 5 pinde = 10 x 10 cm.

Sådan gør du:

  • Slå 8 masker op på pind nr. 20 med dobbelt garn og strik retstrik.
    Bemærk
    : Disse 8 masker er snoningen og strikkes i glatstrik.
  • Slå 1 ekstra maske op i slutningen af hver pind hele arbejdet igennem.
  • Strik den første snoning ret-siden, når der er strikket 8 pinde. (16 masker på pind, hvoraf de 8 masker i midten er strikket i glatstrik) på følgende måde:
    Strik 4 masker, sæt 4 masker på hjælpepind foran arbejdet, strik 4 masker, strik derefter masker fra hjælpepind. Strik ret-pind ud. Strik 8 pinde mellem hver snoning. Strik 7 snoninger, og luk de 64 masker på pind meget løst af. Hæft ender.

Frynser:

  • Klip 5 tråde a ca. 45 cm. og sæt frynsen på sjalet. Placer ca 30 frynser på hver side.

 

 

Hobby & DIY´s
Sif Meincke DIY: Garderobe

Hvis det kniber med plads, og du har en masse tøj, du gerne vil have op at hænge på bøjler, så saml en masse bøjler på et reb. Fra DIY bogen 'Lykken er traditioner og kreative stunder' bringer vi en af Sif Meinckes 110 kreative idéer fra bogen.

Læs mere
Hobby
Shop til sysler og håndarbejde

Væk kreativiteten med hyggelige sysler: ombetræk dine møbler, strik lune sjaler og cardigan eller sy nyt til forårsgarderoben. Find inspiration til sysler og håndarbejde på bazaren ...

Læs mere
Hobby
Jeanne d'Arc Living

Jeanne d’Arc Living er et dansk brand med stor kærlighed for den nordisk-franske landstil. Ud over et stort udvalg af brugskunst, møbler og tekstiler, der understreger den nostalgiske, stemningsfulde boligstil, så producerer virksomheden vintagemaling og materialer til DIY vintageprojekter.

Læs mere
Hobby
Inspiration til kreative projekter

Savner du inspiration til et hyggeligt og kreativt projekt, så behøver du ikke lede længe. For nettet bugner af kreative ideer og DIY´s for enhver smag.

Læs mere
Hobby & DIY´s
Hans og hendes huer

Den 14. februar er det Valentine, dagen hvor man, ifølge den amerikanske tradition, skal gøre sig særlig umage med at gøre noget rart for kæresten. Og du kan da for eksempel lige nå, at strikke et par 'hans & hendes' huer !

Læs mere
Hobby & DIY´s
Strik fine pulsvarmere

Med Anna Wilkinsons dejlige bog 'Lær at strikke, elsk at strikke', får du 20 fristende opskrifter på strik, blandt andet på cardigan, sokker, trøjer, muffe, indkøbsnet, tørklæder, kraver, huer – og disse skønne halvhandsker/ pulsvarmere, som vi her bringer opskriften på.

Læs mere
Hobby
ISADORA tørklæde med takkekanter

Fra Lene Holme Samsøe´s bog "Suveræn strik" fra forlaget Lindhardt og Ringhof får du her opskriften på et florlet og ultrafeminint tørklæde. Tørklædet har fine takkekanter i siderne, der strikkes samtidig med resten af tørklædet.

Læs mere
Hobby
Strik et lunt tørklæde

Sjaler, sjælervarmere og tørklæder er spændende og farverigt tilbehør i din garderope og er samtidig lunt og dejligt. Fra Sys Fredens bog "Sjaler og Sjælevarmere" får du her en opskrift på et tørklæde, som du sagtens selv kan strikke !

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Lær at hækle

Lær at hækle

Anti-stress

Anti-stress

Dansk kreativ portal <BR>gør op med traditionelle hobby-kurser

Dansk kreativ portal
gør op med traditionelle hobby-kurser

Masking tape - Guld

Masking tape - Guld

Nye Bøger
^