Lysholdere til juledekorationer<BR>og adventskrans
Julesok til pakkekalender<BR>og adventsgaver
Glaspynt fra Bungalow
Gaveæske delikatesser
Kategori: Hobby
Genbrug af stofrester
Redaktionen

Skoposer, vasketøjsposer, poser til træningstøj, stofposer til bleer og legetøj, poser til makeup og som toilettaske, frugtposer, brødposer, bestikposer, fine gaveposer i stof, duftende lavendelposer, smykkeposer, poser som brilleetui og genanvendelige teposer.

En pose med løbegang er praktisk, køn og nem opbevaring i rigtig mange sammenhænge. Stofposer er samtidig super nemme at sy, og i lige den størrelse, der passer til formålet.
Små og store stofposer kan sys i alle former for tekstiler, og her er det ikke mindst helt oplagt at bruge reststoffer, man har tilovers eller genbrugsstof af aflagt tøj.


1. Til opgaven har du brug for: Reststof, symaskine, saks, løbesnor eller -bånd samt en sikkerhedsnål. Små poser kan også sys i hånden. Det kræver tålmodighed, men er et super hyggeligt projekt også for børn og børnebørn.

2. Når du klipper stofstykket, skal stoffet være dobbelt så bredt, som du ønsker posen. Husk også at tage højde for, at der skal være plads til at lave en løbegang til posens snor eller bånd.

3. Zig-zag stoffets øverste kant.

4. Fold zig-zag kanten ned og sy løbegang på posens vrangside/inderside. Hæft løbesnoren på en sikkerhedsnål, og skub sikkerhedsnål og snor gennem løbegangen.

5. Fold stoffet over med vrangen ud og sy posen sammen i bunden og op langs siden til du når løbegangen.

6. Vend retsiden ud. Nu er posen klar.
De fine stofposer fungerer blandt andet som brilleitui.
Hobby
Jeanne d'Arc Living

Jeanne d’Arc Living er et dansk brand med stor kærlighed for den nordisk-franske landstil. Ud over et stort udvalg af brugskunst, møbler og tekstiler, der understreger den nostalgiske, stemningsfulde boligstil, så producerer virksomheden vintagemaling og materialer til DIY vintageprojekter.

Læs mere
Hobby
Inspiration til kreative projekter

Savner du inspiration til et hyggeligt og kreativt projekt, så behøver du ikke lede længe. For nettet bugner af kreative ideer og DIY´s for enhver smag.

Læs mere
Hobby
ISADORA tørklæde med takkekanter

Fra Lene Holme Samsøe´s bog "Suveræn strik" fra forlaget Lindhardt og Ringhof får du her opskriften på et florlet og ultrafeminint tørklæde. Tørklædet har fine takkekanter i siderne, der strikkes samtidig med resten af tørklædet.

Læs mere
Hobby
Strik et lunt tørklæde

Sjaler, sjælervarmere og tørklæder er spændende og farverigt tilbehør i din garderope og er samtidig lunt og dejligt. Fra Sys Fredens bog "Sjaler og Sjælevarmere" får du her en opskrift på et tørklæde, som du sagtens selv kan strikke !

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Masking tape

Masking tape

Blondebånd

Blondebånd

Hop med på strikke-tendensen

Hop med på strikke-tendensen

Gavepapir

Gavepapir

Nye Bøger
^