Ny hårtrimmer introducerer vakuumteknologi

Kategori: Vi tester!

Ny hårtrimmer introducerer vakuumteknologi 

En elektrisk hårklipper er god at have ved hånden, når frisuren skal trimmes i løbet af sommeren. Den er nem at bruge, kan tages med på farten og sparer familiens feriebudget for udskrivninger til frisøren. Hidtil har der dog altid været en lille gene ved klipning af hår hjemme: De små afklippede hår synes efterfølgende at være - alle vegne! Dette lille irritationsmoment har Remington imidlertid fundet en løsning på med deres nye 'Remington Vacuum HC6550'.

Slut med svineri i vasken
Den nye Vacuum hårklipper giver både den gode klipning og opsamler samtidig alle de små afskårede hår under klipningen. Hårene suges, ved hjælp af vakuum, ind i et vakuumkammer, som efterfølgende nemt tømmes ved tryk på en lille udløserknap.
Uanset look eller længde er den nye hårklipper nem at arbejde med. Der er mulighed for at vælge mellem ni kamme med længder fra 15 til 25 mm.
Vacuum hårklipperen kan bruges med ledning eller uden ledning i op til 60 minutter, hvorefter den oplades igen efter kun fire timer.
Vacuum hårklipperen er en del af Remingtns Vacuumserie, der også tæller et Vacuum 5-i-en trimmersæt og en Vacuum skægtrimmer. Alle produkterne har den særlige vakuumteknologi, der suger afskårne hår væk, så man slipper for hår i vasken eller på gulvet.

Vejledende priser og forhandlerinformation:

  • Remington Vacuum Hårklipper. Vejl. 899 kroner
  • Remington Vacuum Skægtrimmer. Vejl. 699 kroner
  • Remington Vacuum 5-i-en trimmersæt. Vejl. 699 kroner  
Vi tester!
Cat® B15Q Smartphone 

Fra udvikleren af markeds mest robuste mobiltelefoner, kommer nu en smartphone, som med sikkerhed vil appellere til mange kvinder. For nu lancerer Cat modellen ’Cat® B15Q’, som ...

Læs mere
Vi tester!
Dolce Gusto Circolo Automatic 

En effektiv og let betjent kaffeautomat i fikst design.

Læs mere
Vi tester!
Smartphones vs. Digitalkamera 

I takt med, at vi bruger flere billeder i vores kommunikation, stiller mange af os også større krav til de billeder vi deler med venner og bekendte på nettet. Billedet skal være godt og skal gengive motivet korrekt ...

Læs mere
Vi tester!
Go’ Hverdag App giver overblik i hverdagen 

Neutrals gratis app giver familier og kærestepar et planlægningsværktøj, som på en sjov, udfordrende og anderledes måde giver styr på hverdagens gøremål ...

Læs mere
Vi tester!
Cat B100  

Robusthed og et langtidsholdbart batteri gør B100 til et ideelt valg til barske forhold.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^