Hovedtelefoner til træning

Kategori: Vi tester!

Hovedtelefoner til træning 

Når programmet i træningscenteret kører på rutinen og når løbeturen føles lang og kedelig, så gør god musik i ørerne underværker. En nøje sammensat playliste med lækker musik kan hurtigt bidrage til perlehumør og følelsen af overskud.

Sportsvidenskabelige studier peger endvidere på, at musik i friskt upbeat tempo, evt. synkroniseret med sportsaktiviteten, kan optimere din træning, fjerne fokus fra et sidestik og øge din udholdenhed. Derfor er god lyd i ørene, for rigtig mange sportsudøvere, en helt uundværlig del af løbeturen eller træningsrutinen, og en forudsætning for at få en tilfredsstillende oplevelse.

Valg af musik til træningen

Mens valget af musikgenre er underordnet, så har de fleste glæde af en playliste med tempofyldte numre, gerne numre afstemt ens løbetempo. Musik til løb i moderat tempo ligger som regel mellem 120 og 140 BPM (Beats per Minute), og med udgangspunkt i musiktjenesternes MPB-playlister, kan man hurtigt sammensætte sin personlige playliste med numre i ønsket tempo.
 
Valg af hovedtelefoner

Mens nogen foretrækker at få lyden fra mobilens ørepropper, så vælger andre den klassiske form for hovedtelefoner med bøjle og ørepuder. Uanset hvilken form for hovedtelefon man vælger til træningen, så bevæger man sig ud på et stort og ikke altid helt gennemskueligt marked i jagten efter optimal lyd og komfort.

Gennem de senere år har tec-giganter som Apple, JBL, Jabra, Bose og B&O lanceret stribevis af trådløse øretelefoner af høj kvalitet. For noglen, kan de små, diskrete høretelefoner, også kaldet 'in ear' eller 'true wireless' imidlertid være en gene. De små ørepropper har nemlig tendens til at skabe vokspropper og smerter i øret som følge af, at den ørevoks, der sidder i øregangen, skubbes ind og danner prop inderst i øret.

Med klassiske hovedtelefoner, også kaldet ’over ear’ eller ’on ear’, undgår man de gener og samtidig kan der ifølge kræsne musikelskere med høje krav til lydkvaliteten, være store lysmæssige fordele ved at vælge hovedtelefoner med bøjle og ørepuder.

Blandt trådløse over ear-hovedtelefoner, der særligt egner sig til træning, er blandt andet Sony WH-1000XM3, B&O Beoplay H8i, Adidas RPT-01 og JBL UA Sport Wireless Train.

Vi tester!
Cat® B15Q Smartphone 

Fra udvikleren af markeds mest robuste mobiltelefoner, kommer nu en smartphone, som med sikkerhed vil appellere til mange kvinder. For nu lancerer Cat modellen ’Cat® B15Q’, som ...

Læs mere
Vi tester!
Dolce Gusto Circolo Automatic 

En effektiv og let betjent kaffeautomat i fikst design.

Læs mere
Vi tester!
Smartphones vs. Digitalkamera 

I takt med, at vi bruger flere billeder i vores kommunikation, stiller mange af os også større krav til de billeder vi deler med venner og bekendte på nettet. Billedet skal være godt og skal gengive motivet korrekt ...

Læs mere
Vi tester!
Go’ Hverdag App giver overblik i hverdagen 

Neutrals gratis app giver familier og kærestepar et planlægningsværktøj, som på en sjov, udfordrende og anderledes måde giver styr på hverdagens gøremål ...

Læs mere
Vi tester!
Cat B100  

Robusthed og et langtidsholdbart batteri gør B100 til et ideelt valg til barske forhold.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^