Cuttere

Kategori: Teenager

Cuttere

Cuttere 

En uhyggelig tendens - man kunne næsten kalde det et modefænomen - florerer blandt unge mennesker, specielt hos pigerne ...

En uhyggelig tendens - man kunne næsten kalde det et modefænomen - florerer blandt unge mennesker, specielt hos pigerne. For at komme af med smerten over livet, begynder de at skære i sig selv, og bliver til sidst nærmest afhængige af denne smerte, som jo selvfølgelig kan være dødelig, hvis man snitter dybt nok.

Iflg. Politiken har 17% af de adspurgte piger skadet sig selv mindst 1 gang. Man prøver også at skade sig selv ved at overdosere alkohol eller piller, et råb om hjælp som forhåbentlig bliver hørt af de nærmeste.

Hvad der er årsag til dette er svært at sige, men det fremhæves, at disse piger er uhyre kontrollerede, ofte har en spiseforstyrrelse og nærmest føler livet er så svært, at smerten er en lettelse. Svært at sætte sig ind, men vigtigt at være opmærksom på.

Så hvis dit barn pludselig bliver meget indadvendt, helst vil holde sig for sig selv og konstant går med lange ærmer for at skjule sår og ar, er der måske grund til at råbe vagt i gevær!

Teenager
Nikotintyggegummi  

Nikotintyggegummi virker ikke på de unge..

Læs mere
Teenager
Spiseforstyrrede på venteliste  

Piger, der sulter sig selv eller tvangsspiser, kan risikere at vente op til et år på behandling.

Læs mere
Teenager
Anoreksi er arveligt 

Undersøgelser viser, at arvelighed spiller langt den største rolle i udviklingen af anoreksi...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^