Lysholdere til juledekorationer<BR>og adventskrans
Birk Denmark<BR>- Shampoo- og balsambar
Hudpleje: Morris & Co 'Strawberry'
Gaveæske delikatesser
Kategorier: Bryllup  -  Bruden
Yndefuldt, romantisk - og ultrafeminint

Det er ikke så svært, selv at sætte håret op. Væbnet med en god kam, hårspray og en bunke hårnåle, som matcher din hårfarve samt en god portion tålmodighed, er du allerede godt i gang.

• Den viltre og lidt løsslupne opsatte frisure, er nem at sætte. Tag en tot hår ad gangen, sno den let og sæt den fast med en hårnål. Sæt totterne tilfældigt og tæt øverst på hoved og lad enkelte totter hænge løst.

• Det stramme og elegante opsatte hår er oftest nemmest sat ved, at man først samler al håret i en høj, skrabet hestehale, hvorefter al håret i hestehalen enten snos omkring sig selv og fastsættes med hårnåle, eller opdeles i mindre totter, som hver især snos eller flettes og derefter fastsættes med hårnåle.

Opsat hår kræver ikke nødvendigvis meget langt hår, men syndes du alligevel at du mangler længde eller fylde, kan frisøren hjælpe med hår-ekstentions, eller du kan sno håret omkring en valk.
Det opsatte hår kan pyntes til lejligheden - og til bruden er det særligt smukt, at pynte med små roser, hvide ”brudeslør”, hårnåle med perler eller fastsætte diadem eller tiara.

Foto: Courtesy of Wella

Bryllup
Fnug Wedding Collection 15

Nu præsenterer danske Fnug en fin kollektion lakfarver til bruden.

Læs mere
Takt og tone
I sort kjole til bryllup?

Fra brevkassen: En læser spørger forfatter og ekspert i Takt & Tone Sanne Udsen om man i dag, som gæst til et bryllup, kan møde op i sort.

Læs mere
Takt og tone
Hvid brud flere gange?

Er det upassende at være hvid brud flere gange? Forfatter og ekspert i takt og tone Sanne Udsen, svarer.

Læs mere
Bryllup
Om brudesløret

Hvorfor brudeslør?

Læs mere
Bryllup
Bryllupsgæstens beklædning

Hvis man i forbindelse med et bryllup skal deltage i både kirken, receptionen og senere festen, bør man da skifte tøj undervejs?

Læs mere
Takt og tone
Forventninger til brudgommen

Han glæder sig til han skal giftes, men er i tvivl om hvad der forventes af ham. Ekspert i takt & tone, forfatter Sanne Udsen svarer.

Læs mere
Takt og tone
Toastmaster

Fra brevkassen: Toastmasteren ved brylluppet styrer rækkefølgen af taler, men hvordan? Bør toastmasteren kontakte gæsterne forud for arrangementet, skal toastmasteren selv holde tale og i hvilken rækkefølge skal familien have ordet?

Læs mere
Bryllup
Den vildeste luksus

Bryllupsrejsen er for mange nye ægtepar brylluppets grand finale. Her bringer vi her seks bud på nogle af verdens mest romantiske og luksuriøse destinationer og hoteller - alt fra strandidyl på Bahamas til storbyromantik i Hong Kong.

Læs mere
Bryllup
Bryllup i Thailand

Et eksotisk bryllup i Thailand lokker ...

Læs mere
Bryllup
Det perfekte bryllup

Der er mange måder at fejre bryllupper på, skriver psykolog Ingrid Ortmann, som i år selv skal stå brud ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Øreringe til bruden

Øreringe til bruden

Smuk badekåbe

Smuk badekåbe

Guide: Bryllupsgaver

Guide: Bryllupsgaver

Vielsesringe

Vielsesringe

Nye Bøger
^