Glaspynt fra Bungalow
Mads Z - Mads Z Luxury Rainbow ring
Te-sæt med infuser og honningpind
Indret med 60’er-æstetik
Kategorier: Bryllup  -  Bruden
Yndefuldt, romantisk - og ultrafeminint

Det er ikke så svært, selv at sætte håret op. Væbnet med en god kam, hårspray og en bunke hårnåle, som matcher din hårfarve samt en god portion tålmodighed, er du allerede godt i gang.

• Den viltre og lidt løsslupne opsatte frisure, er nem at sætte. Tag en tot hår ad gangen, sno den let og sæt den fast med en hårnål. Sæt totterne tilfældigt og tæt øverst på hoved og lad enkelte totter hænge løst.

• Det stramme og elegante opsatte hår er oftest nemmest sat ved, at man først samler al håret i en høj, skrabet hestehale, hvorefter al håret i hestehalen enten snos omkring sig selv og fastsættes med hårnåle, eller opdeles i mindre totter, som hver især snos eller flettes og derefter fastsættes med hårnåle.

Opsat hår kræver ikke nødvendigvis meget langt hår, men syndes du alligevel at du mangler længde eller fylde, kan frisøren hjælpe med hår-ekstentions, eller du kan sno håret omkring en valk.
Det opsatte hår kan pyntes til lejligheden - og til bruden er det særligt smukt, at pynte med små roser, hvide ”brudeslør”, hårnåle med perler eller fastsætte diadem eller tiara.

Foto: Courtesy of Wella

Bryllup
Brudens hår & frisure

Opsat hår er yndefuldt, romantisk - og ultrafeminint. Med håret oppe, blottes nakke og hals, og kan på en gang synes både uskyldigt og forførende. Opsat hår understreger en rank holdning, en køn profil, en smuk kjoleudskæring eller det smukke halssmykke.

Læs mere
Bryllup
Essie Bridal 2015 - Classics

 

Fra en af verdens absolut førende neglelakproducenter kommer Essie´s med den fineste kollektion af lakker til bruden. Det er superromantiske, sarte nuancer i en lakkvalitet, som holder. 

 

 

 

 

 

 

Læs mere
Bryllup
Brudemakeup

Den kommende brud bruger som regel meget tid på at finde den rette kjole. Kjolen skal gerne fremhæve hendes figurmæssige fortrin, gerne kamuflere deller og topmave - og så må den også gerne være med til at understrege hendes personlighed. Til gengæld bliver der ofte først tænkt på brudens makeup i...

Læs mere
Bryllup
Bryllupsinvitationer

Indbydelserne skal sendes ud i god tid, hvilket ifølge god kutyme vil sige tre til seks uger, før brylluppet. Men send dem gerne så hurtigt som muligt, så alle de inviterede kan reservere dagen i god tid.

Læs mere
Bryllup
Elefteria brudekjoler

Det er ikke tilfældigt at Annia Elefteria beskæftiger dig med brudekjoler og selskabstøj. Annia Elefteria er nemlig født ind i en dansk-græsk familie med speciale i brudekjoler.

Læs mere
Bryllup
Om brudesko

Når først brudekjolen er valgt, er det blevet tid til at finde skoen, der matcher.

Læs mere
Bryllup
Bruden

Bruden er smuk - uanset hvilken kjole hun vælger!

Læs mere
Bryllup
Bryllupsmakeup

At planlægge et bryllup - og alt hvad der dertil hører, kan godt gå hen og blive en småstressende affære og give søvnløse nætter.

Læs mere
Bryllup
Brudebuketten

Buketten er ifølge gamle traditioner gommens ansvar. Alligevel vælger mange vordende brude at lade diskrete forslag falde i ny og næ - i øvrigt en teknik, der også giver gode resultater senere i ægteskabet.

Læs mere
Bryllup
Bryllupsfesten skal være unik

Ønsket om at skille sig ud fra mængden og dermed skabe sit eget unikke og personlige bryllup er udbredt blandt tidens brudepar.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Vielsesringe

Vielsesringe

Smuk badekåbe

Smuk badekåbe

Lykken er ...

Lykken er ...

Bryllupskort i skønne farver

Bryllupskort i skønne farver

Nye Bøger
^