Kategori: Bryllup

En jaket benyttes ved festlige formiddagsselskaber, som f.eks. bryllup. Jakken er traditionelt enradet, lang og med afrundede skøder i grå eller sort. Bukserne er sort- og gråstribede. Til jaketten bruges gråt slips.

Brevkassen: Skal gommen bære habit, jakkesæt, jaket, blazer eller smoking? 

Hvordan er traditionen omkring mænds påklædning ved et formiddagsbryllup? Få ekspert i takt og tone, Sanne Udsens, gode råd.

  • Hvis der er tale om et formiddagsbryllup (det er sådan ca. indtil kl. 15), så er den traditionelle beklædning for herrer en jaket. Eller gallauniform, hvis man har en sådan.

    Hvis man på forhånd ved, at andre gæster ved brylluppet ikke bærer jaket, så er det etikettemæssige korrekte og altid sikre, et gråt jakkesæt.

Om Sanne Udsen

Gennem bøger og foredrag deler forfatter Sanne Udsen ud sin viden og tanker om menneskers sociale adfærd, samspillet mellem mennesker, privat og såvel som i arbejdslivet. Det er spændende emner, der kan give stof til eftertanke, give øget selvindsigt,  forståelse for vores medmennesker og vække debat.

Blandt hendes bøger er: ’I bankernes vold’, ’Men nok om det’, ’Verden vil bedrages - gælder det også dig?’, ’Psykopater i jakkesæt’, ’Parasitter i habitter’ og ’Håndbog for karrierekvinder’.

Læs om Sanne Udsens bogudgivelser og foredrag på Udsen.dk

Bryllup
Bryllupsmesser 2023 

Vinteren byder på en række enestående bryllupsmesser, som samler inspiration, udstyr og idéer til planlægningen af den store fest.

På de store messer finder man inspiration til de mest eventyrlige bryllupskager, vine og bryllupsmenuer, fest- og brudekjoler, smukke brudebuketter, smykker og…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Alt det, du skal vide, for at få et vellykket bryllup

At planlægge et bryllup kræver fokus, overblik - og en hel del kærlighed. For drømme og håb skal gå hånd i hånd med økonomi og en praktisk virkelighed, og I skal træffe en lang række valg, før I til sidst kan sige jeres livs vigtigste ’ja’ til hinanden.

Bryllupsbogen, skrevet af Pernille Redder,…

Læs mere
Vores Bryllup, Simone Thorup Eriksen

Fra forfatterparret tegneren Simone og bagedystvinderen Liv kommer den perfekte gave til den kommende brud. En personlig bryllupsbog, som bruden kan udfylde som en scrapbog med historien om frieriet, et stykke af sit brudeslør, hilsner fra gæsterne, et kys med bryllupslæbestiften, menuen, de bedste…

Læs mere
Min bryllupsdagbog - Bryllupsplanlægningen samlet i en notesbog.

Med bogen 'Min bryllupsdagbog' præsenterer Julie Dam og Britt Basse et planlægningsværktøj op til den store dag.

De fortrykte sider hjælper og guider jer helt fra frieri til bryllupsdagen. Der er plads til egne noter, idéer og tanker. Således har I en praktisk og hyggelig bog, som bagefter…

Læs mere
Takt og Tone i Tiden, af Sanne Udsen

Forfatter og brevkasseredaktør på KvindeGuiden, Sanne Udsen, har skrevet 'Takt og tone i tiden', som handler om hvordan man begår sig taktfuldt, diplomatisk og hensynsfuldt. Bogen er den ultimative guide til alle, der ønsker at komme nogenlunde helskindet gennem det moderne livs genvordigheder, og…

Læs mere
^