Julesok til pakkekalender<BR>og adventsgaver
Glaspynt fra Bungalow
Hudpleje: Morris & Co 'Strawberry'
Gaveæske delikatesser
Kategori: Bryllup
Få styr på bryllupsfesten

Med bare otte gode råd kan man gardere sig mod mange misforståelser og ærgrelser ved store dyre fester ...

Fester som bryllupper og konfirmationsfester kan blive store poster i familie-budgettet og man kan vælge at gøre det på mange måder. Men uanset hvordan man gør, er det vigtigt at have styr på aftalerne, så festen ikke ender med utilfredshed og pengeproblemer.

● Skriv alle vigtige aftaler ned lige fra dato og tidspunkt til menu og lokalets udseende. Også specielle ønsker. Det er til gavn for både leverandøren og dig selv.
● Når du bestiller festlokale, så tjek om du betaler depositum eller reservationsgebyr. Gebyret får man ikke tilbage, selv om man afbestiller i god tid, men et depositum skal man have retur.
● Tjek afbestillingsreglerne, så du kan afbestille i rette tid.
● Spørg, hvad der menes med 'ad libitum', 'vinmenu' og 'fri bar', så du ikke får ubehagelige overraskelser efter festen.
● Sørg for at din toastmaster har tjek på tiden, så isen ikke smelter og festen trækker i langdrag.
● Køkken- og serveringspersonale skal selvfølgelig have ekstra betaling, hvis deres arbejdstid forlænges.
● Musikere kan ikke afbestilles, så book først musikken, når du er sikker i din sag.
● Klag på stedet, hvis du er utilfreds. Det er praksis, at leverandøren skal have mulighed for at kompensere for fejl og mangler på selve festtidspunktet. Hvis du ikke klager på stedet, står du dårligt ved en eventuel senere klagesag.
Det er smart at vælge en leverandør, der er medlem af Horesta - Hotel- og Restaurationsbranchens forening. Foreningen har en forsikring, som sikrer forbrugerne penge retur, hvis de vinder en sag, og leverandøren ikke kan eller vil betale.

Skulle det gå galt trods alt, kan man klage til det private godkendte ankenævn, som Horesta står for. I festtemaet på Forbrugerstyrelsens hjemmeside kan læse meget mere om dine rettigheder ...

Bryllup
Blomsternes betydning

Med det store udvalg af smukke blomster og buketter, kan det være svært at vælge den helt rigtige til lejligheden. Men måske kan man lade sig inspirere af gamle traditioner, for ifølge Else Marie Kofod, traditionsforsker ved Dansk Folkemindesamling, så tillagde man tidligere de enkelte blomsterarter...

Læs mere
Bryllup
Ekslusivt brudeundertøj

Fra lingerimærkerne Wacoal Hunkemöller, Chantelle og Marie Jo, kommer yndigt lingeri til den store dag.

Læs mere
Bryllup
Det stemningsfulde efterårsbryllup

Efteråret danner den perfekte ramme om det superromantiske bryllup. Med naturens gyldne farver som kulisse og sæsonens grøntsager på menuen, er der lagt op til et stemningsfuldt og højtideligt arrangement.

Læs mere
Bryllup
Tjekliste til bryllups-planlægning

Et bryllup kræver som regel mere planlægning, end man forventer. Det kræver en god og gennemarbejdet huskeliste, at få overblik over arrangementets omfang og opgaver.

Læs mere
Bryllup
Når I vil giftes

Noget gammelt, noget nyt, noget lånt og noget blåt – og også noget digitalt! Når du skal giftes, skal du huske at have styr på det digitale papirarbejde inden vielsen. Og det er ikke kun ægteskabserklæringen, der er digital. Nybagte forældre skal også klare navngivningen og udfylde omsorgs- og...

Læs mere
Bryllup
Kvindepar bliver oftere gift i kirken end mandepar

Knap tre ud af fire par af samme køn blev i 2018 gift borgerligt, men antallet af kirkelige vielser er stigende. I alle år har relativt flere kvindepar end mandepar valgt det kirkelige ritual, mens mændene i højere grad har holdt sig til den borgerlige vielse. Det skriver Danmarks Statistik på...

Læs mere
Bryllup
Brudekjoler

Foråret og sommerens bryllupper planlægges i øjeblikket. De store bryllupsmesser er årstiden store tilløbsstykke og brudeforretningerne viser deres ny, overdådige kjolekollektioner frem. Tager man blot et lille kig på udvalget, får man hurtigt fornemmelsen af det dilemma som enhver vordende brud må...

Læs mere
Bryllup
De mest populære bryllupssange

Sommeren har meldt sin ankomst, og bryllupssæsonen er skudt i gang. Spotify afslører hvilke sange, der hitter til bryllupsfesten.

Læs mere
Bryllup
Få festen sikkert i hus

Grimme huller i dugen og møgbeskidte stole var, hvad et brudepar stod med, da udlejeren havde sat det af før bryllupsfesten. Klag til virksomheden med det samme, hvis du er utilfreds, lyder rådet fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Læs mere
Bryllup
Hurra for håndtasken

For mange kvinder er håndtasken en vigtig accessorrie, men i bryllupssammenhæng er håndtasken lidt af en overset detalje - mærkeligt nok ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Vielsesringe

Vielsesringe

Inspiration til det perfekte bryllup

Inspiration til det perfekte bryllup

Georg Jensen Aurora

Georg Jensen Aurora

Smuk badekåbe

Smuk badekåbe

Nye Bøger
Alt det, du skal vide, for at få et vellykket bryllup

Bryllupsbogen er blevet til på opfordring af Christiane Schaumburg-Müller efter hendes eget bryllup med Liam O’Connor, hvor Jesper Høvring ikke kun stod for hendes brudekjole, men også gav idéer til at skabe rammerne for den perfekte fest.

Læs mere
Så tilspørger jeg dig - en bryllupsbog

Med bogen samler Niels Birger Wamberg mere end hundrede tekster og citater - fra folkeviserne til i dag - der alle omhandler brylluppet, altså hverken forelskelsen, forlovelsen eller ægteskabet, men selve formælingen. Henved 800 års litteratur præsenteres i denne ukronologiske samling af romantiske,...

Læs mere
Bryllupsguide

Det er helt naturligt, at forventningerne er store, når det drejer sig om den store bryllupsfest. Planlægningen af det perfekte bryllup kan imidlertid være en både forvirrende, frustrerende og ind i mellem uoverskuelig opgave, fordi der er så mange ting at holde styr på.

"Planlægningen af et...

Læs mere
Bryllup - fra frieri til fest

Den ultimative hjælp til planlægningen af den store dag. Takt- og toneekspert, Bill Holmberg, guider dig - se video >>

Læs mere
^