Danske designklassikere
Glaspynt fra Bungalow
Vasketøjskurv på hjul
Indret med 60’er-æstetik
Kategori: Bryllup
Den vildeste luksus

Bryllupsrejsen er for mange nye ægtepar brylluppets grand finale. Her bringer vi her seks bud på nogle af verdens mest romantiske og luksuriøse destinationer og hoteller - alt fra strandidyl på Bahamas til storbyromantik i Hong Kong.

1. The Driskill****, Austin, Texas, USA

Med en beliggenhed i hjertet af Austin i det sydlige USA finder du dette charmerende hotel, hvis historie går tilbage til 1886. I gåafstand fra The Driskill kan I finde delikate spisesteder, luksusshopping og flere musikscener til enhver smag. Hotellet indbyder til romantik og oser af elegance fra dets storslåede lobby med prangende søjler og marmorgulv til dets klassiske dekor i hotellets 189 værelser og suiter. Hotellets Renaissance Bridal Suite sørger for de ultimative omgivelser for en romantisk get-away med fokus på detaljerne. I kan boltre jer i suitens himmelseng, få jer et glas champagne på jeres private balkon med udsigt over Austins bymidte, eller I kan tage champagnen med i boblebad.
Se også …
• Hotelbestilling: Hotels.com
Et normalt hotelværelse for to personer koster fra 989 kr. pr. nat.
• Austins officielle cityguide: Austintexas.org

2. Rocco Forte Brown's Hotel***** London, Storbritannien
Hvis I vil have sofistikeret og klassisk engelsk stil på jeres bryllupsrejse, så er dette luksushotel stedet for jer. Rocco Forte Brown’s Hotel er et af London mest intime og charmerende hoteller. Det er et af de mest historiske hoteller, da det var det første hotel nogensinde til at åbne i London tilbage i 1837. Den eksklusive shoppinggade Bond Street, West End teatre og St. James er indenfor kort afstand. Alle 117 værelser, inklusiv 29 luksus suiter, er individuelt designet med en finesse, som sammen med hotellets varme og personlige service er blevet dets varemærke. Hvert værelse er unik og luksuriøs, og servicen og faciliteterne overgår jeres vildeste forventninger.
Hvis I vælger at holde jeres bryllup på Browns Hotel har I muligheden for at overnatte på bryllupsnatten på et af hotellets Junior Suiter. Jeres suite vil være kærligt forberedt med rosenblade, lys og badesalt, for at I kan få en magisk afslutning på en perfekt dag. Hvis I ønsker den ultimative luksusoplevelse, kan I også vælge at booke jer ind for et ekstra beløb på hotellets Royal Suites.
Se også …
• Hotelbestilling: Hotels.com
Et normalt hotelværelse for to personer koster fra 5999 kr. pr. nat.
• Londons officielle cityguide: Visitlondon.com

3. Eaton Hotel Hong Kong****, Hong Kong
I hjertet af Kowloon, Hong Kong, er det elegante og moderne Eaton Hotel Hong Kong ideelt placeret på Nathan Road - Hong Kongs famøse "Golden Mile". Hotellet var et af de første hoteller i Hong Kong, der tilbød eksklusive bryllupssuiter. Alle bryllupssuiter er designet for at begejstre brude og brudgomme over hele verden på deres specielle dag, med en indretning der understreger glæde og lykke. De to bryllupssuiter Ruby og Diamond er begge designet i de to unikke farvetemaer rød og lilla for at skabe en speciel atmosfære, der bidrager til en romantisk og afslappende aura på bryllupsrejsen.
Se også …
• Hotelbestilling: Hotels.com
Et normalt hotelværelse for to personer koster fra 545 kr. pr. nat.
• Hong Kongs officielle cityguide: DiscoverHongKong.com

4. Bloomfield House Hotel Mullinga***, Irland
Hos vores naboer i Irland, kun en times kørsel fra Dublin ved kysterne af Lough Ennell, finder vi hotel Bloomfield House Hotel, som kombinerer traditionel irsk gæstfrihed, elegante omgivelser og moderne faciliteter med fremragende spafaciliteter. Alt på hotellet indbyder til ubesværet nydelse og afslapning med en imponerende pool, jacuzzi, sauna, damprum, motionscenter og Bloomfields egen spa og laser klinik. Hotellet har 30 års erfaring med at afholde bryllupper med en renoveret og elegant balsal og smukke omgivelser, som gør dette sted et ideelt sted for et bryllup eller en bryllupsrejse.
Se også …
• Hotelbestilling: Hotels.com
Et normalt hotelværelse for to personer koster fra 960 kr. pr. nat.
• Irlands officielle guide: DiscoverIreland.ie

5. Rosewood Little Dix Bay****(*), Spanish Town, Jomfruøerne
Hvis I vil have luksus på jeres bryllupsrejse, er dette unikke resort stedet for jer. Her kan I flygte fra jeres travle hverdag og bare nyde hinanden på hotellets private sandstrand, på tennisbanen, i fitnesscenteret eller i den udendørs pool. Spabadet på Rosewood Little Dix Bay er heller ikke at forglemme med både massage og behandlingsrum og skønhedssalon. Ligeledes er der ud for resortet et koralrev, der er perfekt til snorkling for to. Med en privat vandtaxa kan I også komme til 13 andre afsides strande, hvor I kan dykke, snorkle, sejle og vandre. Lige ned til vandet har hotellet luksuriøse bryllupssuiter med udsigt til det caribiske hav, og hver suite har egen pool, udendørs bad og en pavillon med et barbecue område. For ekstra luksus kan I forkæle jer selv med en privat spasuite eller afslut dagen med en privat candle-light-dinner på stranden.
Se også …
• Hotelbestilling: Hotels.com
Et normalt hotelværelse for to personer koster fra 9480 kr. pr. nat.
• British Virgin Islands officielle guide: Bvitourism.com

6. Pelican Bay Resort at Lucay****, Bahama-øerne
Dette femstjernede hotel er perfekt for en romantisk get-away, beliggende på en ø i Maldiverne med overdådige sandstrande. Hotellet har en privat strand, en udendørs pool og tilbyder spabad med fuld service. For bryllupsrejsende har Anantara Dhigu opført en række bryllupssuiter over vandoverfladen, hvorfra I har den bedste udsigt over morgensolen og en romantisk solnedgang om aftenen. Hver af luksus bryllupssuiterne har en privat solterrasse over det krystalklare Indiske Ocean, og hvis I rigtig vil slappe af, er der også et terrazzo badekar for to – perfekt for nygifte. Ikke kun bryllupsrejsen kan I holde på dette femstjernede hotel, I kan også afholde selve festen her.
Se også …
• Hotelbestilling: Hotels.com
Et normalt hotelværelse for to personer koster fra 4798 kr. pr. nat.
• Maldivernes officielle guide: Visitmaldives.com

Bryllup
Fnug Wedding Collection 15

Nu præsenterer danske Fnug en fin kollektion lakfarver til bruden.

Læs mere
Takt og tone
I sort kjole til bryllup?

Fra brevkassen: En læser spørger forfatter og ekspert i Takt & Tone Sanne Udsen om man i dag, som gæst til et bryllup, kan møde op i sort.

Læs mere
Takt og tone
Hvid brud flere gange?

Er det upassende at være hvid brud flere gange? Forfatter og ekspert i takt og tone Sanne Udsen, svarer.

Læs mere
Bryllup
Yndefuldt, romantisk - og ultrafeminint

Det er ikke så svært, selv at sætte håret op. Væbnet med en god kam, hårspray og en bunke hårnåle, som matcher din hårfarve samt en god portion tålmodighed, er du allerede godt i gang.

Læs mere
Bryllup
Om brudesløret

Hvorfor brudeslør?

Læs mere
Bryllup
Bryllupsgæstens beklædning

Hvis man i forbindelse med et bryllup skal deltage i både kirken, receptionen og senere festen, bør man da skifte tøj undervejs?

Læs mere
Takt og tone
Forventninger til brudgommen

Han glæder sig til han skal giftes, men er i tvivl om hvad der forventes af ham. Ekspert i takt & tone, forfatter Sanne Udsen svarer.

Læs mere
Takt og tone
Toastmaster

Fra brevkassen: Toastmasteren ved brylluppet styrer rækkefølgen af taler, men hvordan? Bør toastmasteren kontakte gæsterne forud for arrangementet, skal toastmasteren selv holde tale og i hvilken rækkefølge skal familien have ordet?

Læs mere
Bryllup
Bryllup i Thailand

Et eksotisk bryllup i Thailand lokker ...

Læs mere
Bryllup
Det perfekte bryllup

Der er mange måder at fejre bryllupper på, skriver psykolog Ingrid Ortmann, som i år selv skal stå brud ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Vielsesringe

Vielsesringe

Er du pakket og klar til bryllupsrejsen?

Er du pakket og klar til bryllupsrejsen?

Bryllupskort - dobbeltkort af Kirstine Falk

Bryllupskort - dobbeltkort af Kirstine Falk

Smuk badekåbe

Smuk badekåbe

Nye Bøger
^