Zinkbaljer
Shorts i bambuskvalitet JBS
Sommerstel med David Austins roser
Hængesofa Rivièra Maison
Kategorier: Bryllup  -  Bruden
Brudekjoler
Redaktionen

Foråret og sommerens bryllupper planlægges i øjeblikket. De store bryllupsmesser er årstiden store tilløbsstykke og brudeforretningerne viser deres ny, overdådige kjolekollektioner frem. Tager man blot et lille kig på udvalget, får man hurtigt fornemmelsen af det dilemma som enhver vordende brud må befinde sig i. For hvordan kan man vælge en enkelt kjole, ud af så ufattelig mange vidunderlige kreationer?

Selv om det kan være svært ikke at falde for de store dyre kjoler, så husk at en brudekjole i et helt enkelt design, ofte kan være den, der fremhæver dig og din personlighed bedst. Det er vigtigt, at du vælger en kjole, som passer dig og din stil, og som du føler dig godt tilpas i. Det er jo din store dag!

Overvej mulighederne nøje: Kjolen kan være kort eller lang, stram eller med vidde. Ærmeløs, med små ærmer, med halterneck eller med lange, slanke ærmer. Og kjolen kan, for den sags skyld, have farve, selvom langt de fleste brude, der gifter sig i kirke, vælger den hvide model.

Tag en god, tålmodig og engageret veninde, søster, mor eller måske kommende svigermor med på råd. Og husk i god tid, at booke tid hos din brudekjoleforhandler, så der er afsat tid til at de kan rådgive og vejlede dig.

Takt og tone
I sort kjole til bryllup?

Fra brevkassen: En læser spørger forfatter og ekspert i Takt & Tone Sanne Udsen om man i dag, som gæst til et bryllup, kan møde op i sort.

Læs mere
Takt og tone
Hvid brud flere gange?

Er det upassende at være hvid brud flere gange? Forfatter og ekspert i takt og tone Sanne Udsen, svarer.

Læs mere
Bryllup
Yndefuldt, romantisk - og ultrafeminint

Det er ikke så svært, selv at sætte håret op. Væbnet med en god kam, hårspray og en bunke hårnåle, som matcher din hårfarve samt en god portion tålmodighed, er du allerede godt i gang.

Læs mere
Bryllup
Om brudesløret

Hvorfor brudeslør?

Læs mere
Bryllup
Bryllupsgæstens beklædning

Hvis man i forbindelse med et bryllup skal deltage i både kirken, receptionen og senere festen, bør man da skifte tøj undervejs?

Læs mere
Takt og tone
Forventninger til brudgommen

Han glæder sig til han skal giftes, men er i tvivl om hvad der forventes af ham. Ekspert i takt & tone, forfatter Sanne Udsen svarer.

Læs mere
Takt og tone
Toastmaster

Fra brevkassen: Toastmasteren ved brylluppet styrer rækkefølgen af taler, men hvordan? Bør toastmasteren kontakte gæsterne forud for arrangementet, skal toastmasteren selv holde tale og i hvilken rækkefølge skal familien have ordet?

Læs mere
Bryllup
Den vildeste luksus

Bryllupsrejsen er for mange nye ægtepar brylluppets grand finale. Her bringer vi her seks bud på nogle af verdens mest romantiske og luksuriøse destinationer og hoteller - alt fra strandidyl på Bahamas til storbyromantik i Hong Kong.

Læs mere
Bryllup
Bryllup i Thailand

Et eksotisk bryllup i Thailand lokker ...

Læs mere
Bryllup
Det perfekte bryllup

Der er mange måder at fejre bryllupper på, skriver psykolog Ingrid Ortmann, som i år selv skal stå brud ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Gæstebog

Gæstebog

Vores kærlighed

Vores kærlighed

Gulv lang kjole

Gulv lang kjole

Brevåbner

Brevåbner

Nye Bøger
Pandemi i USA Viagra